Сторінка 3. Клініки в Харкові (метро Держпром)

4,0

Сб Нед
Андрей
Были проблемы со спиной. Выходил из автомобиля с мучительной болью в спине, трудно было выпрямиться. После курса массажа, проблема была решена. После 3-5 посещений, боль значительно уменьшилась. Спасибо!
Олена
До Максима завжди йду з упевненістю, що після курсу масажу місяців на шість забуду про дискомфорт, пов'язаних з болями в хребті, які неминучі при сколіозі і остеохондрозі, а, головне, при сидячій роботі за комп'ютером. Поперек відпускає, спина перестає боліти. Максим допомагає мені вже тривалий час, тому із задоволенням рекомендую!
Світлана
Уже тривалий час користуюся послугами приватного масажного кабінету Максима Стеганцева. Дуже задоволена його роботою. професіонал високого рівня та з заолотими руками1 Дякую Вам за професіоналізм та моє здоров'я!!!
После 50 лет поняла, что нужно обязательно ходить на массажи. Сестра посоветовала Максима Николаевича. Его руки творят чудеса, после массажа чувствую прилив силы и энергии, а также легкость в теле.
4,4
Харків вул. Чічібабіна, 7
м.Научная 8 3 м.Госпром 13 4
Приватний масажний кабінет Стеганцева Максима - кваліфікована допомога фахівця за індивідуальною схемою. Основна специфікація лікаря - лікувальний і розслабляючий масаж з метою відновлення загального стану.
4,4
Харків вул. Данилевського, 26
м.Научная 6 2 м.Госпром 12 4 м.Университет 13 5
Приватний кабінет доктора Коноваленко Т. Н. надає медичну допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань кардіологічного, гастроентерологічного, пульмонологічного та нефрологічного профілю.
4,3
Харків вул. Культури, 26
м.Научная 4 1 м.Госпром 13 3 м.Университет 16 4
Багатопрофільний стоматологічний центр "Silk" забезпечує європейський рівень обслуговування в стоматології. Лікарі застосовують у своїй практиці унікальні методики.
4,3
Харків вул. Трінклера, 6 (3 поверх, каб. 42)
м.Госпром 4 4 м.Университет 4 2
Спеціалізоване установа "Санос" - це центр урології та андрології. Клініка надає послуги з лікування захворювань: простатиту, уретриту, розладів виверження сім'я, хламідіозу, простатиту, трихомоніазу.
3,7
в клініці 1 лікар
Кабінет психолога Радіонової Н.В. — це кваліфікована допомога і підтримка досвідченого фахівця в питаннях психологічного характеру і бізнес-розвитку.
3,7
Харків вул. Алчевських, 10
м.Ярослава Мудрого 10 25 м.Университет 15 15 м.Госпром 15 40
Медичний центр Логус (Logus) надає допомогу пацієнтам за наступними напрямками: лабораторні аналізи, дерматологія і косметологія, гінекологія, онкологія. Лікарі медичного закладу спеціалізуються на лікуванні шкірних і венеричних захворювань. Здійснюється прийом пацієнтів з акне, атопічним дерматитом, кропив'янкою, розацеа, себорейним дерматитом, екземою, коростою, хламідіозом та іншими патологіями.
3,0
Харків вул. Мироносицька, 34
м.Университет 5 17 м.Госпром 5 17 м.Архитектора Бекетова 10 25
Центр здоров'я і саморозвитку "Наді" - установа, яка надає пацієнтам велике число лікувальних і діагностичних послуг. Центр працює за такими напрямками: ультразвукова діагностика, косметологія, дієтологія, гінекологія, дерматологія, терапія, психологія, неврологія, ендокринологія.