Сторінка 2. Клініки реабілітології у Дніпрі

Знайдено 23 клініки

Сб Нед
Ирина Семеновна — отличный специалист, вежливая и внимательная. Я пришла к ней проверить позвоночник, так как появились проблемы с дыханием и кашель. Другие врачи разводили руками, рентген ничего не показал. Оказалось, что у меня серьезные проблемы со спиной. Сейчас прохожу лечение.
Катя
Недавно обращалась в Евроспайн с целью коррекции осанки. Девочки, это просто "космос". Кроме красивой осанки, у меня еще и улучшилась самооценка. За такое не жаль платить деньги. Это медицинское учреждение высшего уровня.
Ира
Евроспайн на Байкальской - это лучшее медицинское учреждение по реабилитации, обращалась сюда несколько раз. Результат отменный. Приятно удивляет отношение персонала данной клиники. Здесь вы чувствуете, что за вас переживают, беспокоятся и желают скорейшего выздоровления.
Петр
Если вы ищете, где пройти эффективный курс реабилитации, Вам сюда, в Eurospine на Байкальской. Проверенно мной на личном опыте неоднократно. Также хочу отметить хорошие массажи, которые иногда так необходимы после тяжелых рабочих будней.
6,0
в клініці 1 реабілітолог
Дніпро вул. Старочумацька (Байкальська), 12 А
р.Индустриальный
Eurospine (Евроспайн) на Байкальській - один з медичних центрів мережі, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань хребта та суглобів. Клініка також приймає пацієнтів, які хочуть відновити втрачені функції хребта після перенесених операцій та травм. Приймає лікар: Яшан Артем Дмитриевич
  • Cеанс відновлення хребта на Пристрої Eurospine (до 45 хв/сеанс) - (ціна вказана за сеанс, в залежності від діагнозу і тривалості курсу) от 165
  • БІОМЕХАНОТЕРАПІЯ*за системою БУБНОВСЬКОГО от 299
6,0
в клініці 1 реабілітолог
Дніпро вул. Троїцька 21 Г
р.Шевченковский
Наш медичний центр спеціалізується на реабілітації дітей від народження до 18 років, надаючи комплексну допомогу у відновленні здоров'я через фізіотерапію, масаж та ортопедичні послуги. Ми створюємо індивідуальні програми лікування, орієнтуючись на потреби кожної дитини. Наша команда складається з висококваліфікованих лікарів і спеціалістів, які застосовують сучасні методи для досягнення оптимальних результатів. Ми активно залучаємо батьків до процесу реабілітації, забезпечуючи атмосферу підтримки та довіри. Наша основна мета — повернути дітям здоров'я та активний спосіб життя. Приймає лікар: Фаннан Мария Дмитриевна
  • Консультація лікаря фізичної та реабілітаційної медицини 800
5,8
в клініці 2 реабілітолога
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26
м.Вокзальная 39 16
Єврейський медичний центр «Джей Ем Сі (JMC)» є приватною структурою. Серед послуг клініки: проведення консультацій педіатра, терапевта, а також вузьких спеціалістів (кардіолога, хірурга, невропатолога, проктолога, уролога, гінеколога, ендокринолога, гастроентеролога); широкий спектр клінічних аналізів; спірографія; ЕКГ; діагностика (УЗД) і ін. Приймають лікарі: Дубинский Сергей Владимирович, Ламза Анастасия Андреевна
Працює з
Пн: 08:00-19:30 Вт: 08:00-19:30 Ср: 08:00-19:30 Чт: 08:00-19:30 Пт: 08:00-15:00 Нд: 08:00-19:00
Дніпро пров. Південний, 4 A
р.Шевченковский
Клініка «Медична допомога дітям і дорослим» надає пацієнтам широкий перелік лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки роботи установи: ультразвукова та функціональна діагностика, лабораторні аналізи, терапія, алергологія, імунологія, дерматологія, кардіологія, ендокринологія, неврологія та інші. У клініці також здійснюють прийом реабілітолог, дитячий онколог і логопед.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 92
р.Шевченковский
Інклюзивний Центр гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації DNIPRO SENSORY WORLD здійснює нейрореабілітації маленьких пацієнтів з особливими освітніми потребами за індивідуальними програмами. Для кожної дитини розробляється персональна програма, з урахуванням його можливостей і запитів батьків.
  • Консультація ерготерапевта 500
  • Консиліум 600
  • Програма «Нейрореабілітація» 7 000
  • АВА терапія от 350
  • Консультація АВА аналітика 700
Дніпро б-р Катеринославський, 2
м.Вокзальная 38 8
Стоматологічна клініка Amel Dental Clinic має міжнародну акредитацію, що спеціалізується на новітніх методах лікування зубів та ясен. У клініці працюють понад 60 спеціалістів вищої кваліфікації, обладнані сучасні лікувальні кабінети, операційний блок та власна зуботехнічна лабораторія. Все встановлене у клініці обладнання відповідає сучасним міжнародним стандартам.
Дніпро вул. Європейська, 30
м.Вокзальная 35 9
Лікувально-діагностичний центр "Ваше здоров'я" працює за принципом «домашнього (сімейного) лікаря», але з використанням досягнень медичної науки. ЛДЦ "Ваше здоров'я" обладнаний новітньою апаратурою (цифровий рентген-апарат, магнітно-резонансний томограф), використання якої дозволяє отримувати точні результати обстеження.
4,8
Дніпро вул. Херсонська, 10 А
м.Вокзальная 15 40
  • Консультація реабілітолога 400
4,7
Дніпро бул. Зоряний, 1
м.Вокзальная 10
  • Курси мовної реабілітації I етап, включають в себе: первинну діагностику, мовні заняття, логопедичний класичний масаж мімічних м'язів, язика та комірцевої зони (10 занять) 6 500
  • Курси мовної реабілітації II етап, включають в себе: первинну діагностику, масаж БАТ, мовні заняття, логопедичний зондовий масаж мімічних м'язів, язика та кисті руки (10 занять) 8 500
  • Курси мовної реабілітації III етап, включають в себе: первинну діагностику, мовні заняття, масаж БАТ, міогімнастику, нейродинамічні вправи, зондовий масаж передпліччя та кисті руки (10 занять) 9 500
4,7
Дніпро вул. В. Вернадского, 18a