Сторінка 15 Дитячі лікарі в Харкові

Фільтр: (Знайдено 149 лікарів)
Знайдено 149 лікарів
Сортування
Психолог
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Ортопед-ортодонт
Лікар-стоматолог-ортодонт. Займається виправленням прикусу та інших патологій зубощелепного апарату, використовуючи для цього капи, платівки, брекети та інші системи.
Консультація безкоштовно
Масажист
Лікар спеціалізується на лікуванні різних захворювань за допомогою масажних технік. Виконує класичний масаж, лікувальний масаж, лімфодренажний та антицелюлітний масажі. Приймає пацієнтів з болем у шиї, попереку та грудній клітці. Лікує головний біль, остеохондроз, сколіоз та посттравматичні ускладнення.
Стоматолог дитячий,стоматолог-терапевт, стоматолог- пародонтолог
Лікар-стоматолог, терапевт, дитячий стоматолог. Спеціалізується на лікуванні карієсу, як у дітей так і у дорослих пацієнтів. Займаться пародонтологічним лікуванням ясен - Вектор-терапія, професійне чищення зубів. Швидко та без стресів знайде підхід до вашої дитини.
Консультація безкоштовно
Сімейний лікар
Психолог
«Разом ми знайдемо шлях для подолання вашого запиту»
Консультація первинна - 1099, повторна - 950
Психолог
«Сума психологічних особливостей (травм) людини - це її суперсила»
Консультація первинна - 1099, повторна - 950