Сторінка 15 Дитячі лікарі в Харкові
Педіатр
Здійснює спостереження за розвитком і здоров'ям дітей з народження, консультує з питань харчування. Займається лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей.
Педіатр, Лактолог
Веде амбулаторний прийом, займається діагностикою, профілактикою, лікуванням дитячих захворювань. Проводить консультації з догляду та вигодовування дітей від перших місяців життя, навчає правилам грудного вигодовування і введення прикорму. Проводить оцінку фізичного розвитку дитини.
Клінічний психолог
Я — психолог, який готовий бережно, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі запитання. Ви можете жити звичайним життям, але відчувати, що щось не так: не дихаєте повними грудьми, робити те, з чим не згодні, не розумієте свого місця в житті. Це не вирок! І я знаю, як з цим працювати.
У процесі психотерапії ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи та набудете досвід ефективної взаємодії з ними. Як результат — навчитеся розуміти свої реальні потреби, переживати складні почуття та знаходити альтернативні способи поведінки в звичних ситуаціях.
Під час нашої спільної подорожі я буду підсвічувати путь у темряві та підтримуватиму вас.
Консультація первинна 1300 грн
Ортопед-травматолог
Овчинников Олег Николаевич
Записатися на прийомЗа місяць записано 3 пацієнта
Рева Анна Владимировна
Досвідчений лікар з 31-річним стажем практики. Прагну надавати якісну та ефективну медичну допомогу пацієнтам, орієнтуючись на сучасні стандарти та індивідуальний підхід.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Ромась Оксана Сергеевна
Висока відповідальність. Відданість справі, організованість, комунікативні навички, стресостійкість, психоемоційна стабільність, професійна компетентність. Приймає дітей з 7 років.
Дитячий офтальмолог
Коваленко Татьяна Васильевна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Невролог, психіатр
Безносенко Андрей Борисович
Лікар займається виявленням та лікуванням неврологічних захворювань. Виконує паравертебральні блокади. В роботі використовує такі методики, як ботулінотерапія та кінезіотерапія. Лікує вегетосудинну дистонію, мігрень, головні болі, міжхребетні грижі, нервозність та безсоння.