Сторінка 2. Приватні лікарі в Борисполі

Саша
Лікар досить компетентний. Розуміє всю суть моєї проблеми, та докладно розповіла по ній. Разом. ми визначилися з ліками які я буду приймати, вона детально пояснила як правильно це робити. Я залишилася задоволена. Прийду повторно. Дякую!
Нич Алла
Мені дуже сподобалося, що лікар звернула особливу увагу на властивості таблеток. Підібрала потрібну дозу препарату, та пояснила коли і як приймати. Мені це говорить про високий професіоналізм цього чудового спеціаліста. Рекомендую!
бодя
Дуже уважний, досить зрозуміло пояснює, без медичних термінів. Дуже позитивне і приємне враження залишилося про спеціаліста. І як людина, дуже добрий та відвертий. Зустрів з посмішкою, і проводив також з нею. Рекомендуватиму і сама буду звертатися.
Элла
Я більш ніж задоволена. Все було чудово. Лікар все доступно пояснив і розповів як правильно приймати ліки, щоб швидко усунути мою проблему. Все було зрозуміло, мені сподобалося. Фахівець дійсно висококваліфікований. Рекомендую!
Ендокринолог
До сфери особливого клінічного інтересу відносяться цукровий діабет, дисфункція щитовидної залози, а також допомога пацієнтам з надлишком маси тіла та ожирінням.
Сімейний лікар, педіатр
Проводить діагностику і лікування захворювань органів дихання, кровообігу, травлення, органів сечовидільної системи; володіє техніками надання невідкладної допомоги. Профілактичне спостереження за дітьми раннього віку (до 1 року)
Невролог, рефлексотерапевт
Лікар першої категорії - невролог, рефлексотерапевт. Спеціаліст з лікування різних хвороб, що вражають нервову систему. Володіє Су-джок терапією, карпоральной рефлексотерапією, фармакопунктуру, аурікулярной терапією, точковим / баночним масажі.
Бориспіль вул. Віктора Йови, 1
Алерголог
Проводить діагностику і лікування алергічних захворювань, корекції імунних захворювань, виявлення супутніх алергію навантажень вірусами, грибками, гельмінтами, лікування і супровід АСИТ (аллергенспеціфіческая імунотерапія виявленим алергеном), а так само симптоматична терапія. Приймає дітей і дорослих. Лікар народної нетрадиційної медицини
Спеціаліст з масажу
Спеціаліст займається лікуванням різних захворювань шляхом використання масажних технік. Здійснює прийом дорослих і дітей. Приймає пацієнтів з симптомами: запамороченнями, головним болем, порушенням постави, забоями, хронічною втомою. Виконує дитячий масаж, класичний масаж.
Дерматолог, трихолог
Лікар здійснює прийом пацієнтів з шкірними патологіями. Успішно лікує екзему, розацеа, вугрову хворобу, герпес, лишай, псоріаз, дерматит та демодекоз. Виконує дерматоскопію та тріхоскопію. Проводить видалення бородавок, родимок та папілом. В роботі використовує сучасні методики.
Бориспіль вул. Віктора Йови, 1