Жиляева Анна Євгенівна

Лікар другої категорії
Консультація від 650 грн
Лікар Жиляева Анна Євгенівна спеціалізується в галузі офтальмології. Надає повну консультацію з метою висвітлення вичерпної інформації про стан здоров'я органу зору пацієнта. Спеціалізується на лікуванні таких очних хвороб, як глаукома, катаракта, коротко і далекозорість, сліпота, ячмінь, різні травми ока. Проводить лікування кон'юнктивіту. Успішно проводить процедуру промивання слізного каналу. Практикує масаж верхніх і нижніх повік. Є фахівцем з лікування косоокості, призводить до повного відновлення нормального зору пацієнта. Здійснює корекцію незначних і серйозних відхилень очі за допомогою лазерного обладнання.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Лида
11 липня '16р.
Анна Евгеньевна помогала вылечиться нашему малышу. Ребенок справился благодаря прекрасному специалисту.
Светлана
14 травня '16р.
Внимательно и с осторожностью относится к детям. Подробно все объясняет и назначает правильное лечение.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2003 р. — Харківський державний медичний університет, педіатричний факультет;
  • 2010 р. — Клінічна ординатура по офтальмології;
  • 2005 р. — Харківська академія післядипломної освіти, спеціалізація по офтальмології;
  • 2010 р. — Харківська академія післядипломної освіти, спеціалізація.