Жила Людмила Григорівна
Гастроентеролог
лікар вищої категорії
Доктор Жила Людмила Григорівна надає послуги діагностики та лікування захворювань органів травної системи різної етіології. Консультує в якості ендокринолога, проводить огляд, розшифровує результати діагностичних досліджень. Лікує інфекції та запальні процеси шлунково-кишкового тракту, такі як, гастрити і холецистити. Практикує медикаментозне лікування, також становить індивідуальні дієти для хронічно хворих пацієнтів.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Чернігів
вул. Героїв Чорнобиля, 3
Чернігів
вул. 1-го Травня, 166б
Лиза
03 січня '17р.
Моя болезнь не лечится и остается только искать методы, облегчающие состояние. Прошлый врач справлялся с этим прекрасно, но после переезда пришлось искать нового, в надежде на то, что найду как минимум хорошего специалиста. Мне более, чем повезло: я нашла не просто "хорошего" врача, но отличного доктора и прекрасного человека. Рекомендую
- 1974 – закінчила Чернівецький медичний інститут, спеціальність «Лікувальна справа».
- 1975 – закінчила інтернатуру на базі Чернігівської міської лікарні.
Курси підвищення кваліфікації
- 2019 – пройшла ТУ «Актуальні питання медицини невідкладних станів», м. Київ.
- 2020 – тренінг із практичними навичками «Дні гастроентерології», м. Чернігів.
- 2020 – науково-практична конференція з міжнародною участю «XII Український гастроентерологічний тиждень», м. Дніпро.
Участь в асоціаціях
- Є членом гастроентерологічної асоціації України, Українського клубу панкреатології.
Лікар надає послуги
- консультативний прийом;
- призначення лабораторних аналізів
- діагностика та лікування захворювань шлунково-кишкового тракту.
Лікар займається лікуванням захворювань
- виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки;
- холецистит;
- цироз печінки;