Уманець Микола Петрович

Лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Працює з сучасними практиками. Лікує ларингіт, трахеїт, фарингіт, отит і інші запальні і вірусні захворювання ЛОР-органів. Приймає за попереднім записом.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Валерій
24 грудня '19р.
Звертаюсь не перший раз до лікаря з величезним досвідом в напрямку отоларингології. Людина порядна, гарний фахівець. Діагнози ставить за короткий термін. Можу рекомендувати даного лікаря.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1988-1994 — Национальный медицинский университет им. А.А. Богомольца.
  • 1994-1997 — Интернатура по специальности "Отоларингология" Национальный медицинский университет им. А.А. Богомольца

Курсы повышения квалификации

• 2019 — Подтверждение высшей квалификационной категории по специальности «Отоларингология» Министерство здравоохранения Украины
  • 2015 — Курсы повышения квалификации. ПАЦ по отоларингологии, Национальная медицинская академия последипломного образования имени П. Л. Шупика.
  • 2015 — Курс «Diagnostic in drog allergy» Held in Ramon y Cajal Diater Laboratorios.
  • 2015 — Участие в международном конгрессе «EAACI Congress 2015 of European Academy of Allergy and Clinical Immunology in Barcelona»