Ставярская Марина Віталіївна
Лікування каналів, постановка пломб, професійна гігієна ротової порожнини.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Ірина
09 березеня '20р.
Мені дуже сподобався прийом. Лікар дуже кваліфікована, все пояснила, розповіла. Консультація була досить розгорнутою, все максимально доступно для розуміння! Процедури були проведені без будь-яких не приємних відчуттів! Рекомендую!
02 лютого '20р.
Сподобалося, що лікар висококваліфікований! Дала розгорнуту консультацію, тепер я повністю розумію суть моєї проблеми, запропонувала декілька шляхів вирішення проблеми. Разом ми обрали найоптимальніший. Дякую за кваліфікацію!
- 2009 р. — Київський медичний університет Української асоціації народної медицини, стоматологічний факультет.
Курси підвищення кваліфікації
- 2014 р. — пройшла курс "ДІАГНОСТИКА І ПЕРВИННЕ лікування запальних захворювань пародонту" в стоматологічному учбовому центрі "ФЕНЕСТРА" (FENESTRA dental education center). Головний викладач Бублий А.П., м. Київ.
- 2013 р. — взяла участь в практичному курсі "Сучасна комп'ютерна 3d-рентген діагностика в стоматології" за участю керівника служби тех. підтримці Центру щелепно-лицьової діагностики Planmeca 3d, а також глав-рентгенолога Центру щелепно-лицьової діагностики Planmeca 3d. м. Київ.
Схожі спеціалісти:
Стоматолог-хірург, імплантолог, ортопед