Скарбовчук Ірина Михайлівна
Дитячий гастроентеролог
врач высшей категории
Дитячий лікар гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії. Веде прийом дітей від дня народження і до 18 років. Проводить огляд, виявляє і лікує захворювання органів травної системи. Залежно від форми хвороби підбирає індивідуальний курс лікування. Розробляє методи, спрямовані на профілактику патологій органів шлунково-кишкового тракту. Займається лікуванням і профілактикою гельмінтозів, складанням раціону харчування для дітей з надмірною вагою. Веде групу диспансерних хворих. Є автором наукових робіт в галузі дитячої гастроентерології.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Катя
04 червеня '17р.
Ирина Михайловна очень опытный доктор, который годами доказывал свой профессионализм. Когда мне понадобился специалист-гастроентеролог, то я без сомнений обратилась к ней.
Владислава
19 березеня '17р.
Часто бывает, что бабушки не могу отказать своим внукам. Вот так моя свекровь любезно все лето пичкала сына фастфудом, сухариками и чипсами. Я обратилась к Ирине Михайловне она разработала диету для сына, ведь у ребенка уже начал болеть желудок. Спасибо за оперативную помощь.
Наталия
18 травня '21р.
ужасное отношение к пациенту. Назначила анализы, которых уже не существует и бады , эффективность которых не доказана. это советский союз, которому пора на пенсию((
- 1987 р. – Київський медичний інститут ім. О.О. Богомольця, спеціальність — педіатрія;
- інтернатура по педіатрії на базі стаціонару дитячої клінічної лікарні № 9;
- 1994 р. – клінічна ординатура на базі кафедри дитячих і підліткових хвороб інституту удосконалення лікарів;
- 2004 р. – спеціалізація з дитячої гастроентерології, Академія післядипломної освіти імені П. Шупика.
- 2008 р. – спеціалізація по ендоскопічним методикам діагностики.
Курси підвищення кваліфікації
- 2006 р. — ПАЦ "Дитяча гастроентерологія ", Академія післядипломної освіти ім. П. Шупика, 1-я категорія;
- 2008 р. — ПАЦ "Дитяча гастроентерологія ", Академія післядипломної освіти ім. П. Шупика, вища категорія;
- 2013 р. — ПАЦ "Дитяча гастроентерологія ", Академія післядипломної освіти ім. П. Шупика, вища категорія.
Схожі спеціалісти:
Терапевт, гастроентеролог