Сапатовська Олена Миколаївна

Гінеколог
лікар вищої категорії
Лікарка виконує діагностику та лікування захворювань жіночих статевих органів, включаючи захворювання, що передаються статевим шляхом; проводить профілактику захворювань шийки матки та інші. Олена Миколаївна створює комфортну атмосферу під час прийому, пояснює кожен етап лікування, що допомагає пацієнткам почуватися спокійно та впевнено.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1999 р. - навчання в Одеському медичному інституті ім. М. І. Пирогова, присвоєно кваліфікацію «Лікар».
  • 2001 р. - інтернатура на базі Одеського державного медичного університету, присвоєно кваліфікацію «Лікаря акушера-гінеколога».

Курси підвищення кваліфікації

• 2021 р. - наказом Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації присвоєно вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Акушерство та гінекологія».
  • 2023 р. - підвищення кваліфікації «GYN iSCHOOL: клінічні настанови у прикладному аспекті».
  • 2023 р. - підвищення кваліфікації «GYN iSCHOOL: алгоритм практичних рішень з позиції клінічного досвіду».
  • 2023 р. - підвищення кваліфікації «GYN iSCHOOL: ендокринна гінекологія у питаннях та відповідях».
  • 2023 р. - цикл спеціалізації (субспеціалізації) «Клуб ендокринологічних новацій».
  • 2024 р. - науково-практична конференція: «Мультидисциплінарний підхід у внутрішній медицині як тренд сучасності».
  • 2024 р. - майстер-клас «Коморбідний пацієнт у практиці невролога та ендокринолога».
  • 2024 р. - майстер-клас «Сучасний менеджмент та профілактика звичайного невиношування вагітності».
  • 2024 р. - науково-практична конференція: Перша українсько-литовська науково-практична конференція «Сучасна кардіологія».
  • 2024 р. - майстер-клас «GYN ISCHOOL: мистецтво клінічних діалогів в акушерсько – гінекологічній практиці від менархе до менопаузи».
  • 2024 р. - майстер-клас «GYN ISCHOOL: теорія клінічних діалогів у гінекології».
  • 2024 р. - майстер-клас «Інфекції сечових шляхів, сечокам'яна хвороба, діабетична нефропатія: клінічні ситуації та поради експерта на допомогу лікарю».
  • 2024 р. - майстер-клас «Здоров'я жінки від А до Я. Гіперпроліферативний синдром та репродуктивне здоров'я жінки: сучасні підходи до діагностики, лікування та профілактики».
  • 2025 р. - майстер-клас «Локальні набряки шкіри та слизових оболонок: клініка, діагностика, менеджмент пацієнтів».
  • 2025 р. - наукова конференція «Клуб Ендокринологічних Новацій».
  • 2025 р. - майстер-клас «Гострий венозний тромбоемболізм, діагностика, профілактика».