Подчерняева Тетяна Іванівна

УЗД-фахівець, Функціональний діагност
УЗД-фахівець і функціональний діагност, займається ультразвуковим обстеженням внутрішніх органів, діагностикою гінекологічних захворювань. Має сертифікати проходження різних курсів і підвищення кваліфікації від провідних навчальних закладів України.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Багира
19 березеня '20р.
Дуже хороший, професійний лікар. Я в повному захваті від роботи спеціаліста! Кожного разу, за потреби, звертаюся тільки до цього фахівця. Обстеження проходить в приємній, добродушній обстановці Спасибі величезне, що ще є такі люди. Рекомендую!
Магарита
22 лютого '20р.
Прийом мене цілком і повністю задовільнив. Лікар дуже уважний, та професійний, відповів на всі мої запитання, та пояснив суть моєї проблеми. Я залишилася задоволена обстеженням та консультацією. Буду звертатися до цього фахівця надалі.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Державний Луганський медичний університет 1999 р., лікувальний факультет.

Курси

• 2000 р. - кафедра акушерства та гінекології КОЦОЗМіД лікар-акушер-гінеколог (м. Київ);
  • 2001 р. - Інститут інтегративної медицини (м. С.Петербург) Лікар-діагност ГРВ-камера К. Короткова;
  • 2002 р. - Мед. академія Шупика, лікар медичний психолог;
  • 2004 р. - Глобальна медична корпорація, сертифікат спеціаліста з КМЕ-діагностики та лікування;
  • 2005 р. - Сертифікат Інституту неврології, психіатрії та наркології АМН України, що дає право роботи з "Неінвазивним аналізатором крові";
  • 2006 р. - лікар-діагност – апарат функціональної діагностики "Intera-DiaCor";
  • 2008 р. - курс УЗ діагностики (УЗД) "Ультразвукова діагностика з доплерографією органів черевної порожнини";
  • 2009 р. - курс навчання роботі з апаратом "CARDIO", використовує в роботі методики реоенцефалографії, реовазографії, реокардіографії, реогепатографії, реопульманографії;
  • 2010 р. - пройшла повний курс навчання на апараті низькочастотної електротерапії "Радіус-01-ФТ, а також отримала всі необхідні навички для роботи з даним типом обладнання;
  • 2010 р. - науково-виробничий центр ДХ-системи Сертифікат спеціаліста з Електроенцефалографії;
  • 2010 р. - Донецький фізтех – диплом спеціаліста з термомамографії.
Схожі спеціалісти:
Хірург, фахівець УЗД, пластичний хірург, лікар естетичної медицини
Акушер-гінеколог, онкогінеколог, УЗД-фахівець