Побєлєнський Костянтин Олегович

Хірург
лікар філософії

або звертайтеся за телефоном:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2010 р. - закінчив Харківський медичний коледж №2 за фахом «Сестринська справа».
  • 2010 р. - закінчив навчання у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна за фахом «Лікувальна справа».
  • 2019 р. - закінчив навчання в інтернатурі за спеціальністю «Хірургія» у Харківській медичній академії післядипломного вдосконалення медичному університеті на базі КНП «Харківська міська клінічна лікарня № 2 імені проф. О.О. Шалімова» ХМР.
  • 2020 р. - отримав спеціалізацію з УЗД.
  • 2021 р. - здобув ступінь доктора філософії.
  • 2024 р. - отримав спеціалізацію з онкохірургії.
Додаткова інформація
  • 2019 р. - початок роботи асистентом у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна, медичний факультет, кафедра хірургічних хвороб.
  • 2019 р. - початок роботи лікарем-хірургом екстреної допомоги Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2
  • 2021 р. - початок роботи лікарем-хірургом відділення хірургічної ендокринології та гінекології, ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В.Я. Данилевського НАМН України».
  • 2022 р. - початок роботи онкохірургом відділення пухлин голови та шиї Харківського обласного центру онкології.
  • 2024 р. - початок роботи в «ОН Клінік Харків».