Петров Сергій Володимирович
УЗД-спеціаліст
Лікар спеціалізується на діагностиці різних хвороб за допомогою ультразвукового устаткування. Проводить УЗД щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини і малого таза. Завдяки УЗД вдається досконально оцінити стан і розташування органів, їх розміри.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Евгений
25 лютого '20р.
Просто чудовий спеціаліст. Найкращий з тих, у кого я була до нього. Все детально та кваліфіковано поясню. І як людина просто супер! Щирий та відвертий, завжди усміхнений. Мені дуже подобається цей лікар. Неодмінно прийду повторно. Дякую!
Маринка
25 лютого '20р.
Лікар працює на сучасному обладнанні, а не на тих розвалюхах, що стоять у державних клініках. Все добре та детально пояснює, так що, не виникає ніяких запитань. Спеціаліст кваліфікований, та повністю розуміє що робить. Рекомендую!
Юлія
23 лютого '23р.
Щира подяка Сергію Володимировичу ! Коли прийшла на прийом , соромилась ніби приймає чоловік!! Але після прийому я найшла за скільки років лікаря, який насправді допоміг мені розібратися в тих питаннях , які мене турбували . Відповідальний,уважний , професіонал , чудовий лікар і гарна людина ! Дякую!!!
- УЗД органів черевної порожнини
- УЗД органів малого тазу
- УЗД щитовидної залози
- УЗД молочних залоз
- УЗД (ультразвукове дослідження)
- 1996 - навчання у Сумському державному університеті, спеціальність «Лікувальна справа»
- 2002 – інтернатура на базі Харківської медичної
- академії післядипломної освіти, спеціальність "Акушер-гінеколог"
- 2004 - лікар акушер-гінеколог в обласному відділенні екстрагенітальної патології вагітних у ЦМЛ
- 2006 - отримано спеціалізацію з УЗД на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика
- 2012 - ургентний акушер-гінеколог у Сумському обласному клінічному перенатальному центрі
- 2018 - присвоєно першу категорію лікаря акушера-гінеколога
Лікар ультразвукової діагностики надає послуги
- УЗД органів черевної порожнини
- УЗД органів сечовидільної системи
- УЗД органів малого тазу жінок
- трансабдомінальне
- УЗД молочних залоз