Легенчук Юлія Василівна

Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, спеціаліст УЗД
Лікар другої категорії
Консультація 600/650 грн.
Юлія Василівна - кваліфікований акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, спеціаліст УЗД, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворюваннь та патологій, запальних захворювань органів малого тазу, порушень менструального циклу, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Проводить УЗД органів малого тазу, кольпоскопію, а також здійснює медичний супровід вагітності, приділяючи увагу кожному триместру та готуючись до пологів тощо

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Біла Церква вул. Ярослава Мудрого, 5/13

Анастасія
22 жовтня '24р.
Дуже гарний лікар
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2010 - закінчила Національний медичний університет імені О.О. Богомольця за спеціальністю «Лікувальна справа».
  • 2010 - 2013 - інтернатура з акушерства та гінекології в Національній медичній академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика м. Київ.

Курси підвищення кваліфікації

• 2015 - ТУ «Інноваційні підходи до проблем з невиношування вагітності з курсом планування сім'ї» на базі НМАПО ім. П.Л. Шупика.
  • 2016 - ТУ «Актуальні питання репродуктивного здоров'я» на базі КМАПО ім. П.Л. Шупика.
  • 2024 - ТУ «Кольпоскопічна діагностика патології шийки матки», на базі Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горачевського.

Участь в асоціаціях

• член Асоціації акушер-гінекологів України

Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, спеціаліст УЗД надає послуги

• Консультація, гінекологічні огляди
  • Вагітність та пологи
  • Контрацепція та планування сім'ї: вибір методів контрацепції, поради з планування сім'ї
  • Профілактика та виявлення захворювань репродуктивної системи
  • УЗД органів малого тазу
  • Дитяча гінекологія

Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, спеціаліст УЗД займається лікуванням захворювань

• Порушення менструального циклу
  • Гіперандрогенія
  • Матопатія
  • Уреоплазмоз
  • Мікоплазмоз
  • Хламідіоз
  • Кольпіт
  • Хронічний ендометрит з порушенням рецепторного апарату
  • Лікування захворювань шийки матки
  • Пайпель біопсія
  • Запальні захворювання органів малого тазу – аднексит, офорит, сальпінгооофорит

Додаткова інформація

• 2013 – науково-практична конференція «Репродуктивного здоров'я: Актуальні питання сьогодення» КНАПО ім. П.Л. Шупика
  • 2015 - науково-практична конференція та Пленум Асоціації акушер-гінекологів України «Актуальні питання охорони материнства ти дитинства в Україні», ГО «Асоціація акушер-гінекологів України».
  • 2016 - XIV (14) з'їзд акушер-гінекологів України «Проблемні питання акушерства, гінекології, репродуктології в сучасних умовах» ГО «Асоціація акушер-гінекологів України».
  • 2016 – науково-практична конференція «Діагностика та лікування TORCH-інфекцій» ГО «Асоціація акушер-гінекологів України».
  • 2016 - ПАЦ в акушерстві та гінекології.
  • 2019 – майстер-клас «Зустріч з експертами-практичне акушерство», ГО «Асоціація акушер-гінекологів України».
  • 2022 - науково-практична конференція «Акушерство та гінекологія: нові реалії», ГО «Асоціація акушер-гінекологів України».
  • 2023 - вебінар «Функціональні порушення менструального циклу», на базі НУОЗУ ім. П.Л. Шупика.
  • 2024 - телеміст Здоров'я жінки від А до Я «Методи діагностики та лікування генітальногоендометріозу», на базі МОЗ України.
  • 2024 - науково-практичний майстер клас «Хронічний стрес сьогодення: обрані питання про здоров'я жінки у різні вікові періоди», на базі НУОЗ України ім. Л.П. Шупика.
  • 2024 - телеміст Майстер-клас «Тяжкі менструальні кровотечі», на базі МОЗ України.
  • 2024 - телеміст Майстер-клас «Вульвовагінальні інфекції: в фокусі аномальні вагінадьні виділення», на базі МОЗ України.
  • 2024 - телеміст Майстер-клас «Клімактерій: мінімалізація соматичних наслідків для здоров'я жінки», на базі МОЗ України.
  • 2024 – тренінг «Вагітність малого терміну та ультразвук», на базі ТОВ «Бебіскан».
Схожі спеціалісти: