Гаценко Віктор Сергійович
Дерматовенеролог, дерматоонколог для дітей та дорослих
лікар другої категорії
Звернення до дерматовенеролога в нашому центрі абсолютно конфіденційно, а своєчасно розпочате грамотне лікування допоможе уникнути розвитку серйозних ускладнень і повернути здоров'я статевій системі.
Доктор має великий досвід і знання з лікування дерматологічних проблем у дітей і дорослих.
Професійний, тактовний, успішний і ефективний у досягненні результатів лікування!
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

30 травня '18р.
Очень профессиональный врач, приятный и внимательный. Спасибо. Буду обращаться в дальнейшем при необходимости.
11 травня '18р.
Очень довольна удалением множества папиллом. Доктор молодой внимательный профессиональный
Алёна
20 лютого '18р.
Лучший врач! Спасибо за вашу помощь!
15 січня '18р.
Отличный специалист! Посоветовала хорошая знакомая. Очень толковый, всё подробно и доступно объясняет! Видно, что человек понимающий и знающий своё дело от А до Я ))
Евгений
12 лютого '20р.
Прекрасный специалист и хороший человек. Все сделал быстро, практически безболезненно и следа не осталось от мешавших с детства родинок. :) Огромное спасибо ему! Советую всем теперь
01 листопада '18р.
Прекрасный врач
- Дерматоскопія
- Лікування атопічного дерматиту
- Лікування екземи
- Консультація дерматовенеролога
- Консультація онколога
- Лікування контактного дерматиту
- 2015 р. – Дніпропетровська медична академія.
- 2017 р. – інтернатура з дерматовенерології на базі ОКВС.
Курси
- Кожні 3 роки медичної практики.
- 2017 р. – ТУ "Днерматоонкологія" Національна Медична Академія післядипломної освіти ім. Шупика.
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації лікарів дерматовенерологів України
Лікар-дерматовенеролог, дерматоонколог надає послуги
- Лікування дерматологічних проблем у дітей і дорослих
- Дерматоскопія
- Видалення новоутворень на шкірі
Лікар-дерматовенеролог, дерматоонколог займається лікуванням захворювань
- Висипання і утворення різного характеру на шкірі
- Почервоніння ділянок шкіри і слизової
- Свербіж різної локалізації
- Білий наліт у роті
- Зміна стану волосся і нігтів
- Захворювання статевих органів (виділення незвичайного характеру, свербіж, печіння і біль, хворобливе і прискорене сечовипускання, дискомфорт внизу живота і в паху)
Схожі спеціалісти:

Дерматовенеролог, Трихолог