Чурилова Юлія Ігорівна
Лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується на плануванні та веденні вагітності. Проводить лікування запальних захворювань жіночої статевої системи. Веде облік вагітних, оцінює загальний стан, направляє на лабораторні і діагностичні заходи. Приймає пологи, усуває ускладнення (травми, розриви).
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Марія
16 березеня '20р.
У нашому місті важко знайти хорошого лікаря, але мені пощастило. Я потрапила на прийом до Юлії Ігорівни. Спеціаліст дійсно хороший, та кваліфікований. дуже подобається як вона проводить прийом. Все просто чудово, задоволена її роботою!
Світалана
13 лютого '20р.
Нещодавно переїхала, і довелося шукати нового лікаря. Знайома порадила Юлію Ігорівну. Дуже хороший лікар і професіонал своєї справи. тепер завжди буду звертатися лише до неї за допомогою, та рекомендувати друзям та знайомим!
Диана
23 червеня '20р.
Юлия Игоревна, благодаря вам, я больше не боюсь людей в белых халатах. Спасибо вам за дочку!
Катерина
04 березеня '20р.
Лечила эрозию шейки матки, очень отзывчивый и грамотный врач, спасибо огромное
04 березеня '20р.
Долго не могла забеременеть,огромное благодарность Юлии Игоревне за мою доченьку.
04 березеня '20р.
Обратилась с болями, которые долго и нудно лечила у всех. Юлия Игоревна решила эту проблему после первого осмотра. Крайне грамотный специалист.
- 1996-2002 рр. — ДМІНМ, м. Дніпро.
- 2002-2004 рр. — інтернатура за спеціальністю акушерство та гінекологія ДГMA, м. Дніпро.
Курси підвищення кваліфікації
- 2006 р. — підвищення кваліфікації: Кольпоскопія м. Дніпро.
- 2008 р. — підвищення кваліфікації: Реанімація та інтенсивна терапія в акушерстві та гінекології. ДГMA м. Дніпро.
- 2008 — підвищення кваліфікації: Акушерство та гінекологія. ДГMA м. Дніпро.
- 2008 — підвищення кваліфікації: Гемотрансфузіологія м. Дніпро.
- 2008 р. — рівень кваліфікаційної категорії за спеціальністю акушерство та гінекологія — друга.
- 2012 р. — підвищення кваліфікації: Акушерство та гінекологія. ХMAПO м. Харків.
- 2012 р. — підвищення кваліфікації: Ендокринологія в акушерстві та гінекології. ХMAПO м. Харків.
- 2012 р. — підвищення кваліфікації: Актуальні питання гігієни праці та професійної патології (акушерство та гінекологія). Український науково-дослідницький інститут продовольчої медицини. м. Кривий Ріг.
- 2012 р. — рівень кваліфікаційної категорії за спеціальністю акушерство і гінекологія — перша.
- 2015 р. — підвищення кваліфікації: Ультразвукова діагностика в дитячій гінекології та перинатології. НГМУ м. Харків.
- Досвід роботи за спеціальністю в гінекологічному відділенні, амбулаторний прийом в жіночій консультації, міському центрі планування сім'ї та репродукції людини.
Схожі спеціалісти:
Гінеколог-ендокринолог