Баштанник Наталія Миколаївна
Лікар отоларинголог, консультує і лікує дітей і дорослих з питань дихальної системи й органів слуху. Займається лікуванням захворювань: ларингіт, риніт, синусит отит, фарингіт, гайморит та ін. Постійно підвищує професійний рівень на міжнародних симпозіумах і конференціях.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:

Вера
18 грудня '17р.
Великолепный врач! Есть у меня проблема давно, ходила по многим врачам, но лечение особо не помогало, а она все нашла и подробно рассказала "как, что да почему". Если вы выбираете к какому Лору пойти, Наталья - правильный выбор. Лично я прям очень довольна!
Света
08 лютого '17р.
Благодарю Наталью Николаевну, что избавила моего ребенка от невыносимых болей в ухе. Баштанник в курсе современных методик лечения, владеет информацией по лучшим препаратам. У сына наблюдалось облегчение с первых дней лечебного курса, а вскоре и вовсе выздоровели.
17 вересня '16р.
Так случилось, что пришлось обращаться к Наталье самой, и дочку к ней на консультацию приводила. Довольна лечением, все рекомендации и советы пригодились.
Антонина
12 серпня '16р.
Замечательный доктор. Огромное спасибо за помощь!
Галина
25 червеня '16р.
После пройденного курса лечения под руководством Натальи Николаевны гайморит перестал беспокоить. Рекомендую.
25 лютого '19р.
Отличный врач! Рекомендую!!!
- Лікування алергічного риніту
- Промивання лакун піднебінних мигдалин
- Видалення стороннього тіла з носа
- Видалення чужорідного тіла з вуха
- Видалення сірчаних пробок
- 2002 р. - Дніпропетровська національна медична академія.
Лікар-отоларинголог займається лікуванням захворювань
- Синусіт
- Риніт (нежить)
- Гіпертрофія мигдаликів
Лікар-отоларинголог надає послуги
- зупинка кровотеч із носа;
- прочищення нагноєння в мигдалинах;
- вилучення сторонніх тіл з ЛОР-органів;
- кріодеструкція наростів носових раковин
Схожі спеціалісти:

Оториноларинголог дитячий та дорослий