Бабаєва Анастасія Юріївна

Психіатр
Викликати додому
Спеціалізується на лікуванні психічних розладів. допомагає людям, які переживають емоційні труднощі, стрес, тривогу, проблеми з настроєм, сном чи поведінкою. Консультація — це крок до покращення якості життя. Лікар вислухає вас, допоможе зрозуміти причини стану та підбере ефективне лікування — медикаментозне або в поєднанні з терапією.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Національний медичний університет імені О.О. Богомольця

Курси підвищення кваліфікації

• 2020 р. - Науково-практичний майстер-клас «Пріоритети вибору анксіолітиків і натрапив в терапії пацієнтів психоневрологічного профілю»
  • 2020 р. - Тренінг «Юридичні аспекти в роботі лікаря»
  • 2020 р. - Київська медична академія післядипломної освіти ім. Шупика. Тематичне удосконалення « Сучасні принципи психофармакотерапії психічних розладів»
  • 2021 р. - Всеукраїнський міждисциплінарний симпозіум « Майстерність контролювати біль»
  • 2021 р. - Конгрес «Психосоматична медицина 21 століття: реалії та перспективи»
  • 2024 р. - Державна установа "Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров'я України" - "Медичний менеджмент та психо- і нейрореабілітація психічних та неврологічних розладів в умовах війни”
  • 2024 р. - “Школа інноваційної медицини” - “Стан здоров’я українців під час війни”

Лікар-психіатр надає послуги

• Консультація психіатра
  • Консультація лікаря психіатра онлайн
  • Консультація лікаря психіатра вдома (в робочий час, в межах Києва-лівий берег)
  • Консультація лікаря психіатра вдома (в робочий час, в межах Києва-правий берег)
  • Меддовідка психіатричного огляду за формою 100-2/o

Лікар-психіатр займається лікуванням захворювань

• Хвороба Альцгеймера
  • Деменція
  • Органічні порушення особистості
  • Депресія
  • Біполярний розлад
  • Маніакальні стани
  • Циклотимія (перепади настрою)
  • Дистимія (хронічна пригніченість)
  • Післяпологова депресія
  • Змішаний тривожний і депресивний розлад
  • Панічні атаки
  • Агорафобія (страх відкритих просторів або натовпу)
  • Обсесивно-компульсивний розлад (ОКР)
  • Генералізований тривожний розлад
  • Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР)
  • Гостра реакція на стрес
  • Шизофренія
  • Шизотипові розлади
  • Інші психотичні порушення
  • Розлади особистості
  • Дисоціативні розлади (втрата зв’язку з реальністю, амнезії)
  • Психосоматичні розлади (фізичні симптоми без медичних причин)
  • Нервова анорексія
  • Нервова булімія