Віталіс Медикал (VITALIS medical), медичний центр
500₴ - 14300₴
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
VITALIS medical — це сучасний медичний центр діагностики і лікування на березі Чорного моря. Клініка знаходиться в кращій частині міста Одеси, в 5 хвилинах ходьби від Траси здоров'я і пляжів. Центр 1400 кв.м. площею з власною територією на якій розташована паркова зона для відпочинку наших відвідувачів в 3000 кв.м., з альтанками, де ви зможете насолодитися свіжим морським повітрям.
У нашій клініці працюють висококваліфіковані лікарі різних спеціалізацій з великим досвідом роботи. Ми надаємо нашим клієнтам спектр послуг за наступними напрямками: дерматологія, гінекологія, урологія, пластична хірургія, загальна хірургія, гастроентерологія, мамологія, отоларингологія (ЛОР), флебологія (судинна хірургія) та інші.
Наш медичний центр може подбати не тільки про ваше здоров'я, а й про красу! Головні спеціалізації клініки — пластична хірургія, косметологія і клітинна терапія.
Терапія стовбуровими клітинами — це інноваційний і дуже перспективний метод лікування ряду важких захворювань, реабілітації пацієнтів після травматичних ушкоджень, а також боротьби з передчасними ознаками старіння.
Відділення пластичної хірургії в нашій клініці допоможе вирішити естетичні проблеми — вроджені чи набуті. В даному відділенні центру доступні найбільш затребувані варіанти зміни або корекцій зовнішності. Наш операційний блок складається з 3-х операційних, які оснащені необхідними системами для контролю стану і життєдіяльності пацієнтів. Так само в клініці є відділення інтенсивної терапії для відновлення.
У клініці при відділенні стаціонару ми надаємо послугу харчування, яке розроблено і приготовлено кращим рестораном нашого міста спеціально для наших клієнтів. Крім лікарських послуг, ми надаємо діагностичні послуги: УЗД, рентген, ендоскопія, мамографія, лапароскопія і власна лабораторія.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Віталіс Медикал (VITALIS medical), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Эндоскопическая ретроградная панкреато-холангиография (без анестезии)
- Гастроскопия (без анестезии)
- Гистероскопия при субмукозных узловых образованиях
- Гистероскопия при субмукозных узловых образованиях при полипах
- Эзофагоскопия (без анестезии)
- Эзофагогастродуаденоскопия (без анестезии)
- Эзофагогастродуаденоскопия с исследованием на Helicobacter pylori (без анестезии)
- Эндоскопическое исследование через кишечный свищ
- Сигмаскопия (без анестезии)
- Колоноскопия (без анестезии)
- Ректоскопия (без анестезии)
- Цистоскопия
- Цистоскопия с биопсией
- Биопсия пищевода эндоскопическая
- Биопсия желудка эндоскопическая
- Биопсия тонкой кишки эндоскопическая
- Биопсия большого дуоденального сосочка эндоскопическая
- Биопсия толстой кишки эндоскопическая
- Биопсия анального канала