Щастя Бачити, медичний центр

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Офтальмологічний центр Щастя Бачити.

У кожному погляді ми бачимо щастя. І саме це щастя ми хочемо зберегти. Наш офтальмологічний центр "Щастя Бачити" створений для того, щоб допомагати дітям і дорослим бачити світ навколо, яскраво та з радістю.

Ми працюємо не лише з очима — ми працюємо з довірою, емоціями та турботою. Для нас важливо, щоб кожен пацієнт, незалежно від віку, відчував себе у безпеці, зрозумілим і почутим. Саме тому ми створили простір, де сучасна офтальмологія поєднується з щирою увагою до кожної людини.

Наші лікарі — це команда професіоналів, яка постійно навчається, вдосконалюється й зростає разом із вами. Ми використовуємо сучасне обладнання, ретельно діагностуємо, індивідуальнопідбираємо профілактику та лікування. Бо розуміємо: дитячий зір потребує особливої чуйності, а дорослий — надійності та точності.

Назва "Щастя Бачити" — це не просто слова. Це наша щоденна мета, наша філософія і наше натхнення. Ми щасливі бачити ваші результати, спостерігати за успіхами маленьких пацієнтів, бути поруч на кожному етапі вашого зорового шляху.

З любов’ю, турботою та вірою в найкраще — ваша команда "Щастя Бачити".

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Щастя Бачити, медичний центр, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Z-vision 60
  • Квітка – лікування амбліопії та міопії у дітей, розвиток уваги та оцінка швидкості 45
  • Тир/погоня - діагностика та лікування косоокості та амбліопії 45
  • Кератотопографія 250
  • Періметрія 250
  • Ортокератолічна корекція зору PARAGON ( курс обслуговування на рік) 15 500

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Щастя Бачити, медичний центр

Долеско Виктория Александровна
Обрати фах
  • Офтальмолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Одеса пр-т Князя Ярослава Мудрого (Академіка Глушка), 32 р.Київський
8,3
Медичний центр "MADVY clinic" — це спеціалізована клініка, яка займається відновленням і підтримкою жіночого здоров'я.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-14:00
Медичний центр "Женева" — це спеціалізована клініка, в якій проводять регенеративне стоматологічне лікування. Пріоритети установи — безпека, безболісність, а також ефективність. Фахівці неодноразово проходили стажування за кордоном.
Пн — Пт: 10:00-18:00
МедЕліт — це спеціалізований медичний центр, в якому проводиться діагностування та лікування різних патологій з використанням найсучасніших методик. Почав функціонувати в 2011 році. Основні медичні області, в яких практикує клініка - неврологія і гастроентерологія.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00
8,2