IQ LAB, лабораторія на Холодильній
₴ - ₴
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
IQ LAB — це сучасна лабораторія на Холодильній. Медичний центр відкриває свої двері для пацієнтів будь-якого віку. Ми працюємо з дітьми з самого народження. Забір крові та інших біологічних матеріалів здійснюється фахівцями, що виключає біль і дискомфорт. Перша в Україні незалежна лабораторія пропонує пацієнтам близько 300 досліджень на різні панелі і збудників. Здача крові та інших біологічних матеріалів здійснюється за попереднім записом, у зручний для пацієнта час. Ми маємо в своєму розпорядженні гнучкий графік роботи, а результати аналізів можна отримати безпосередньо в день здачі.
На території центру можна скласти наступні аналізи:
- загальноклінічні дослідження;
- генетичні дослідження;
- бак посів;
- дослідження калу / сечі / сперми;
- тест на ковід-19.
Дослідження проводиться з використанням сучасного технічного оснащення і точних реактивів. Всі дії фахівців тісно сполучаються з встановленими протоколами. Ми гарантуємо високу точність результатів.
Забір крові здійснюється стерильними інструментами, які розкриваються перед пацієнтом. Ми гарантуємо абсолютну безпеку проведених маніпуляцій. Сучасна лабораторія — це високий сервіс, індивідуальний підхід і економія часу. Вам не потрібно підлаштовуватися під час роботи медичного центру. Записатися на прийом можна в будь-якому зручному для себе форматі. Комплексна технічна підтримка лабораторії гарантує повну взаємодію з пацієнтом на всіх етапах від реєстрації до отримання результатів.
Важливо! При необхідності здачі тесту на ковід -19 в умовах лабораторії, у пацієнта не повинно бути явних симптомів захворювання. В іншому випадку бригада фахівців виїжджає додому. Результати тесту готуються в стислі терміни.
- Ціни на послуги
- Відгуки
IQ LAB, лабораторія на Холодильній, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Загальноклінічний аналіз крові (венозна), з ручним підрахунком лейкоцитарної формули
- Загальноклінічний аналіз крові (капілярна), з ручним підрахунком лейкоцитарної формули
- Загальноклінічний аналіз крові (венозна), автоматизований
- Загальноклінічний аналіз крові (капілярна), автоматизований
- Визначення групи крові та резус-фактору (з виставленням штампу)
- Аналіз крові на ретикулоцити
- Загальний аналіз сечі (з мікроскопією осаду)
- Аналіз сечі за Нечипоренко
- Глюкоза в сечі (за добу)
- Ще...