Київ,
Пн — Пт: 09:00-18:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Центр відновної ортопедії Healthy Bones (Хелсі Боунс) надає допомогу дорослим і дітям, які звертаються до установи з проблемами кістково-м'язового апарату. У процесі терапії застосовуються як новітні оперативні методики, так і власні унікальні розробки, що базуються на тридцятирічному досвіді лікарської практики, значній кількості досліджень. Всі фахівці центру мають багаторічний досвід роботи в області ортопедії і травматології.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Хелси Боунс (Healthy Bones), центр відновної ортопедії, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Консультація ортопеда-травматолога вищої категорії, доктора медичних наук 770
Відгуки та оцінки клініки
Степан
10 грудня '20р.
Сколіоз, пласкостоппя, постійні переломи - все то про мене. Порадили звернутися до лікаря, прийшов сюди, вислухав мене дохтор, сказав - допоможе, супер!
Лошак Сергей
10 лютого '20р.
, лікар Оксимец Владимир Михайлович
Врач высшей категории, профессионал
Света
30 березеня '19р.
Выражаю благодарность центру восстановительной ортопедии Healthy Bones. У них есть замечательная услуга выезд врача на дом. В моей случаи это просто находка, потому что мама категорически отказывалась покидать дом. Курс лечения помог. Обслуживание на высоком уровне.
Николай
14 березеня '19р.
Хелси Боунс - это лучший с центров восстановительной ортопедии. Здесь работают специалисты своего дела, с многолетним стажем. Прохожу курс лечение та восстановление правой ноги. Уже видно результат. Иду на поправку. Всем рекомендую.
Катя
08 березеня '19р.
После неудачного трюка на мотоцикле, мой младший брат повредив себе спину. Обратились в центр восстановительной ортопедии Хелси Боунс. Благодаря профессионализму работников, мой брат начал снова вести полноценную жизнь. Спасибо большое за проделанную работу.
Зверніть увагу на інші клініки:

Інститут вертебрології і реабілітації на Подолі входить до мережі клінік, розташованих в Києві та інших регіонах України, що спеціалізуються на лікуванні захворювання спини і суглобів. На базі Інституту використовується унікальна фінсько-німецька методика лікування рухом за допомогою високотехнологічних тренажерів David.
Пн — Пт: 08:00-21:00

Дніпролаб на Закревського — діагностичне відділення мережі, яке спеціалізується на проведенні всіх видів лабораторних досліджень та взяття аналізів.
Пн — Пт: 07:30-13:00

Хірургічний центр Віва (Viva) на вул. Оноре де Бальзака, 85 А — найбільший медичний центр в мережі клінік Viva відкрився у 2019 році. У сучасному триповерховому будинку прекрасно обладнані два операційних зали, палата інтенсивної терапії, що оснащені інноваційним обладнанням за останнім словом техніки. Головною перевагою клініки є наявність комфортабельно дорослого і дитячого стаціонарних відділень, загальною місткістю до 20 осіб.
Пн — Пт: 00:00-00:00
Сб: 00:00-00:00 Н: 00:00-00:00

Центр здоров'я і технологій довголіття AgeFree надає сучасні чек-ап послуги, такі як визначення пульсових зон і VO2MAX, управління вагою, кардіо-контроль, фітнес-тест. Також в центрі можна отримати друк цифрової Карти здоров'я, а також пройти консультацію дієтолога.
Пн — Пт: 08:00-22:00