Відгуки Файна Клініка

м.Нивки

м.Почайна

м.Оболонь

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
+380731744209 +38 (096) 388-18-99 +38 (095) 751-31-63 +38 (063) 358-74-00
Зверніть увагу на інші клініки:
Сучасна офтальмологічна клініка з новітнім обладнанням та експертними лікарями. Діагностика й лікування дорослих і дітей, нейроофтальмологія, ОКТ, офтальмогенетика, друга думка та дистанційні консультації.
Пн — Пт: 10:00-18:00
Урологічна клініка професора Серняка спеціалізується на сучасному малоінвазивному лікуванні, точній діагностиці та складних операціях. Високий рівень експертизи й індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00
6,7
RHINO — спеціалізована клініка ЛОР-хірургії для дорослих та дітей. Ми поєднуємо сучасну медицину, комфорт і доказові підходи. Виконуємо естетичні та функціональні операції на носі, вухах і горлі. Ми маємо все для того, щоб вирішити будь-яку проблему ЛОР-профілю.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00
Київ просп. Берестейський, 65 Д м.Нивки
6,7
Медичний центр «ОМП МЕД» - це медичний центр, в якому кваліфіковані спеціалісти нададуть якісну і професійну медичну допомогу дорослим та дітям. Дорослі можуть отримати консультативно-діагностичні послуги з терапії, хірургії, урології, отоларингології, онкології, мамології. Дітям надасть допомогу педіатр та отоларинголог. У нас ви можете зробити електрокардіограму, швидкі діагностичні тести, щеплення та маніпуляції. Якщо у вас нема можливості відвідати наш центр, наші спеціалісти приїдуть до вас додому, або можуть надати онлайн-консультацію. Лікарі в роботі застосовують доказову медицину, дотримуються клінічних протоколів з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта. Безперервний професійний розвиток наших фахівців дає можливість надавати високоякісні послуги. При відвідуванні нашого центру ви відчуєте комфортну атмосферу та турботливе ставлення. Є доступ для маломобільних груп населення.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 09:00-19:00