Клініки анестезіології у Львові (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі анестезіологи в Шевченківському районі
Анестезія для дітей (МРТ, КТ-діагностика) 1300 грн
Внутрішньовенна анестезія 2800 грн
Моніторинг пацієнта лікарем - анестезіологом під час МРТ/МСКТ обстеження 1000 грн
Місцева анестезія 395 грн
Супровід анестезіолога 1 год 2500 грн
Дивитися всі ціни »
Фильтр: (Знайдено 8 клінік)

Сб Нед
Сортировка
Олена
Чудове обслуговування.
Дякую, гарне обслуговування і кваліфіковані лікарі.
Звертаюсь в цю клініку не перший раз на обстеження КТ. Прийом без затримки, даже ввічливий і доброзичливий персонал. Щиро дякую всьому персоналу клініки. Рекомендую
Гусяк Ольга
Прийом-чітко в призначений час, процедура-з поясненнями, супроводом, підтримкою. Якісно, детально, швидко.
Львів вул. Раппапорта, 2
р.Шевченківський
Надання первинної, вторинної та спеціалізованої медичної допомоги.
9,7
в клініці 2 анестезіолога
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців. Приймають лікарі: Крук Надія , Нестер Павло
  • Анестезія для дітей (МРТ, КТ-діагностика) 1 300
  • Анестезія для дорослих (МРТ, КТ-діагностика) 1 800
  • Анестезія внутрішньовенна до 30 хв. 1 500
  • Додаткових 30 хв. анестезії внутрішньовенної 500
  • Консультація лікаря-анестезіолога 590
  • дивитися весь прайс
Cеть медицинских центров "Мати та дитина"
8,5
Львів вул. Замарстинівська, 85 А
р.Шевченківський
Медичний центр «Мати та дитина» — це сучасна клініка репродуктивного здоров'я, що надає повний комплекс послуг з планування вагітності.
  • Внутрішньовенна анестезія 2 800
  • Місцева (інфільтраційна) анестезія 650
  • Атаралгезія (знеболювання фентанілом) 2 120
  • Тотальна внутрішньовенна анестезія без ШВЛ (штучної вентеляції легенів) 3 900
  • Ендотрахеальний наркоз з севораном доп годину 2 800
Львів вул. Миколайчука, 9
р.Шевченківський
Медичний центр «Євроклінік» працює за принципом консиліумного підходу до вирішення складних та унікальних випадків діагностики. При необхідності до консультування залучаються авторитетні вузькопрофільні спеціалісти.
  • Моніторинг пацієнта лікарем - анестезіологом під час МРТ/МСКТ обстеження 1 000
  • Анестезіологічний супровід під час МРТ обстеження (медикаментозний сон) до 60 хв 2 300
  • Анестезіологічний супровід під час МРТ обстеження (медикаментозний сон) 60 хв і довше 3 300
6,7
Львів вул. Замарстинівська 55 в
р.Шевченківський
Лікуванням займаються кваліфіковані спеціалісти, з використанням інноваційних технологій. Клініка RIKOTA працює з пацієнтами будь-якого віку.
  • Місцева анестезія 395
  • Місцева анестезія для молочних зубів 350
  • Компʼютерна анестезія 560
  • Анестезія доросла ( 2) 9 100
  • Анестезія доросла ( 3) 10 800
6,0
Львів вул. Городницька, 9
р.Шевченківський
RelaxDent — це вибір впевненості та професіоналізму. Наша мета — зробити ваш візит у стоматологію RelaxDent приємним та ефективним. Довірте своє здоров'я нашій команді професіоналів, і ми забезпечимо вам найкращі результати. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і переконайтеся в якості наших послуг особисто!
  • Супровід анестезіолога 1 год 2 500
  • Седація 2 години 8 000
  • Додаткова година седації 2 000
5,3
Львів пр-т В'ячеслава Чорновола, 45а/9
р.Шевченківський
"Оксфорд Медікал" на Чорновола належить до всеукраїнської мережі багатопрофільних медичних закладів. Головні переваги медичного центру: висока кваліфікація лікарів, сучасне обладнання, зручне розташування, доступні ціни.
Львів вул. Шолом Алейхема, 11