Пластика вуздечки язика у Львові (Франківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі хірурги во Франківському районі
Пластика вуздечки язика Дитяча стоматологія 1500 грн

Дуже задоволені
8,9
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10
р.Франківський
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Працюємо з передовими медичними технологіями та застосовуємо унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків.
  • Пластика вуздечки язика (діти) 2 900
8,3
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця 10
р.Франківський
Vidnova Clinic — мережа сучасних медичних клінік, що спеціалізується на таких напрямках: пластична хірургія, стоматологія, лазерна, ін'єкційна, апаратна косметологія. Місія Vidnova Clinic — ми творимо гармонію тіла, привабливої зовнішності та здорової усмішки. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров'я та краси. Vidnova Clinic — клініка, яку знають та рекомендують друзям, колегам, знайомим. Приймає лікар: Бедрань Оксана Юріївна
  • Пластика вуздечки язика Дитяча стоматологія 1 500