Ященко Олена Борисівна
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується на терапії запальних та інфекційних захворювань репродуктивної системи. Основний напрямок діяльності — планування вагітності й участь у родовому процесі. Готує до виношування дитини, коригує цикл. Приймає пологи, надає комплексні послуги з усунення розривів, травм та інших ускладнень. Працює з дітьми та підлітками, проводить планові огляди, веде профілактику.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
14.03.2017
21 лютого '20р.
Чудовий лікар! Все сподобалося. Вона все детально пояснила, показала і розповіла. Фахівець, чудовий і кваліфікований, яких ще треба пошукати. Дуже детально, проводить огляд. Рекомендації слушні, та допомагають. Рекомендую!
Свiтлана
15 лютого '20р.
Мені все сподобалося. Можу запевнити, що це-хороший лікар, та відмінний професіонал. Я не очікувала на такий високоякісний сервіс. Буду звертатися ще до цього спеціаліста, та в цю клініку. Однозначно рекомендую усім!
- 1991–1997 рр. — Львівський медичний інститут.
- 1997–1999 рр. — проходила інтернатуру з акушерства та гінекології на базі ОКЛ.
- 1999–2001 рр. — працювала завідувачем відділення сестринської справи у медичному училищі Львівської залізниці.
- З 2001 року працює у Львівській обласній клінічній лікарні на посаді лікаря акушер-гінеколога.
Курси підвищення кваліфікації
- 2018 р. — проходила атестацію з підтвердження вищої кваліфікаційної категорії (атестація ще 2-3 роки).
Участь в асоціаціях
- Член асоціації акушер гінекологів.
Лікар акушер-гінеколог надає послуги та лікує захворювання
- консультації і лікування гінекологічних захворювань;
- відеокольпоскопія;
- консультування вагітних;
- лікування ерозій;
- запальних захворювань;
- непліддя;
- ендометріозу;
- опущення та випадіння стінок піхви та матки;
- дитяча гінекологія.
Схожі спеціалісти: