Грищук Олена Юріївна
лікар першої категорії
Лікар першої категорії Грищук Олена Юріївна спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Надає консультативну та діагностичну допомогу пацієнтам відповідно до звернення. Лікар займається УЗ-діагностикою норми та патологічних змін органів та систем організму. Спеціалізується на УЗ-діагностиці органів черевної порожини, малого тазу, нирок, щитовидної залози. Також здйснює діагностичне обстеження для вагітних, проводить ехокардіографію (УЗД серця).
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Житомир
пл. Путятинський, 2 (пов. 4)
Юлія
27 грудня '17р.
До 32 тижнів вагітності ставили ВВР( вроджена вада розвитку), потрапила до Грищук, вона була здивована такому діагнозу, сказала- дитина здорова, інші лікарі " радили переривати вагітність". Зараз донечці 6 місяців і вона абсолютно здорова!!!! Після слів Грищук, я перестала плакати ночами.
Екатерина
24 жовтня '16р.
Записалась в мед центр Лелека к Елене Юрьевне. Она мне сделала УЗИ щитовидной железы, молочных желез, брюшной полости, почек и малый таз. Смотрела очень внимательно. Нашла проблему, которую раньше никто не находил. Теперь всем рекомендую к ней обращаться
Елизавета
10 жовтня '16р.
Жалею, что не обратилась раньше... Спасибо за качественную диагностику!
Тетяна
05 серпня '16р.
Я потрапила до Грищук вперше на УЗД. Вона уважно і ретельно провела дослідження. Плюс дуже докладно відповіла на мої запитання. Тепер знаю, до кого звертатися за точними результатами УЗ-діагностики.
- УЗД (ультразвукове дослідження)
- УЗД для вагітних
- УЗД органів черевної порожнини
- УЗД органів малого тазу
- УЗД щитовидної залози
- УЗД печінки
- УЗД нирок
- УЗД сечового міхура
- УЗД молочних залоз
- УЗД серця (ехокардіографія)
- 1996 р. — Чернівецький державний медичний інститут , спеціальність "Лікувальна справа";
- 1997 р. — Київська медична академія післядипломної освіти, інтернатура зі спеціальності "Радіологія-діагностика";
- 2007 р. — Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького, спеціалізація зі спеціальності "Ультразвукова діагностика".
Схожі спеціалісти:
УЗД-спеціаліст
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар ультразвукової діагностики