Принцес Ваб (Princess VAB), консультаційно-діагностичний центр

Пн — Пт: 12:00-19:00 Сб: 10:00-14:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Консультаційно-діагностичний центр “Принцесс Ваб” спеціалізован в галузі косметології, дерматології та трихології. Персонал центру має медичну освіту, досвід та знання у своїй сфері.

Послуги, які надає клініка:

• консультація фахівця;
  • лікування шкіри;
  • загальний, лікувальний, антицелюлітний масаж;
  • корекція зморшок;
  • захворювання шкіри у підлітковому віці;
  • апаратна чистка обличчя;
  • апаратна косметологія;
  • ін’єкційна терапія;
  • лікування пігментації;
  • видалення рубців, бородавок.

Переваги медичного закладу - індивідуальний підхід, затишна атмосфера, конфіденційність, безпечні умови, сучасне обладнання.

• Ціни на послуги
  • Відгуки

Принцес Ваб (Princess VAB), консультаційно-діагностичний центр, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація дерматолога
  • Консультація дерматолога
  • Лікування акне (вугрової висипки)
  • Консультація косметолога
  • Чистка обличчя від
  • Мікродермабразія від
  • Мікротокова терапія (гальваніка) від
  • Видалення новоутворень від
  • Мезотерапія від
  • Біоревіталізація (ін'єкційна терапія) шкіри
  • Ін'єкційна контурна пластика
  • Підтяжка шкіри обличчя (за допомогою масок)
  • Догляд за шкірою обличчя
  • Омолоджуючі процедури від
  • Відбілюючі процедури від
  • Вирівнювання рельефу шкіри (рубці, вугрі)
  • Регенеруючі процедури від
  • Мезотерапія волосся
  • Лімфодренажний масаж обличчя

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Кристина
21 травня '18р.
Найкраща клініка у Вінниці! Висококваліфікована і швидка допомога гарантована! Дуже вдячна, і обов‘язково прийду ще!
Лора
06 січня '17р.
Після нещасного випадку на руках залишилось декілька досить великих рубців від опіків. Звісно, я хотіла їх позбутися. Фахівці цієї клініки пояснили мені, які методи для цього є найбільш дієвими та найменш травматичними. Врешті, виконали мені операцію з видалення рубців, все пройшло дуже добре і результат чудовий. Дякую!
Зверніть увагу на інші клініки:
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
8,9
Багатопрофільний медичний центр “Моє здоров’я” займається діагностикою, лікуванням та профілактичними діями по 15 напрямкам дорослої та дитячої медицини.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Вінниця м. Ладижин, Будівельників, 38а
Медична лабораторія «Нова діагностика» м. Ладижин відноситься до мережі загальноукраїнських діагностичних центрів, виконує повний спектр лабораторних досліджень. У медичному закладі працюють кваліфіковані фахівці, які пройшли навчання за кордоном.
Пн — Пт: 08:00-13:00
Вінниця вул. Стрілецька, 1 (оф. 166)
Багатопрофільний медичний центр "Хелс клінік" на Стрілецькій спеціалізується на діагностиці та лікуванні за напрямками — терапія, гастроентерологія, дерматовенерологія, ендокринологія, кардіологія, ревматологія, пульмонологія, онкологія, неврологія та сімейна медицина. Серед лікарів центру кандидати та доктора медичних наук.
Пн — Пт: 08:30-18:00
Вінниця вул. Коцюбинського, 28, к. 211
8,2
Кабінет психолога, психотерапевта Шевкунової Л. В. надає всебічну психологічну допомогу та підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом здійснює сертифікований психолог. Спеціаліст бере участь в науково-практичних конференціях, психологічних майстер-класах, семінарах та тренінгах. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Пн — Пт: 10:00-20:00 Сб: 10:00-20:00