до 31-05-2026
Програма підтримки військових у Стоматологічній клініці "Клуб 32"
Київ
Безкоштовна діагностика та консультація для учасників бойових дій та додаткові знижки на послуги.
1750 грн
Записатися на акцію

«СТОМАТОЛОГІЧНА КЛІНІКА КЛУБ 32» запровадила програму підтримки учасників бойових дій.
З 2014 року ми допомагаємо військовим у лікуванні. Це частина нашої філософії відповідального українського бізнесу, що працює з думкою про людей та країну.
У нашій клініці діє система безкоштовних стоматологічних послуг та знижок для військовослужбовців Збройних Сил України які мають посвідчення УБД:
- Безкоштовно – консультація зі складанням плану лікування;
- Безкоштовно – повна діагностика, рентген-дослідження та фото протокол;
- 30% — на загальне стоматологічне лікування;
- 15% — на хірургічні послуги та імплантацію;
- 15% — на протезування;
- 5% — на ортодонтичне лікування.
За підтримки партнерів та фонду Dental Help можемо точково під запит виділяти імпланти та брекети, розглядається все персонально на візиті.
Ми вдячні нашим захисникам і підтримуємо їх не лише словами — дбаємо про здоров’я кожного, хто звернувся до нас по допомогу.
Ми з радістю допоможемо вам подбати про здоров’я вашої усмішки!
Многопрофильная клиника "Гиппократ" основана в 1999 году. Это частное учреждение, ставшее со временем торговой маркой, одним из первых было аккредитовано украинским Министерством здравоохранения.
Пн — Пт: 08:00-22:00
Допомога Плюс на Осокорках — медицинское учреждение, специализирующееся на предоставлении полного спектра услуг в области гинекологии, маммологии, урологии, проктологии, ортопедии и пластической хирургии.
Пн — Пт: 08:30-20:30
Oxford Medical — это современный медицинский центр с крупным отделением репродуктивной медицины, а также поликлиникой для взрослых и дневным стационаром. Здесь установлено новое диагностическое и лечебное оборудование экспертного класса.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Doctor Sam – многопрофильная клиника с международными стандартами качества медицинских услуг и сервисом высокого уровня. Направлениями работы являются амбулаторно-поликлинический консультативный прием врачей, диагностика, сопровождение беременности, дневной стационар, профилактические прививки и т.д.
Пн — Пт: 07:00-20:00