Клініки дерматовенерології в Запоріжжі

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматовенерологи
6,0
Знайдена 1 клініка

Константин
Микола Андрійович дуже гарний психолог. Я від душі дякую йому за професіоналізм і увагу до дрібниць в процесі мого лікування. Заняття у нього були для мене дуже корисними.
Кучин - высококвалифицированный психолог (мне есть с чем сравнить), настоящий мастер своего дела. Тактичный, деликатный, аккуратный, ответственный. Рекомендую как талантливого врача.
Геннадий
Самарцев для меня лично один из лучших психиатров. Восхищает его скрупулезный подход к работе, индивидуальное отношение к каждому пациенту. Результаты его занятий поражают в хорошем смысле слова.
Виктор
Благодарю Владимира Николаевича за внимательное отношение к моей скромной персоне! Высокий профессионализм в сочетании с человечностью и отзывчивостью - это в наше время дорогого стоит.
6,2
Запоріжжя пр-т Соборний, 135
р.Вознесенский
Медичний центр "Довіра" входить в мережу психотерапевтичних клінік, які почали роботу в 1993 році. Спеціалізується МЦ в області звільнення від різного роду залежностей. Персонал клініки сертифікований, навчання проходило на території України та за її межами.
  • Біоревіталізація 650
  • Видалення утворень шкіри хірургічним ножем (без вартості консультації, діагностики, анестезії, операційного пакету, гістологічного дослідження) 2 500
  • Люмінісцентна діагностика (дослідження під лампою Вуда) 250
  • Місцева анестезія однієї зони 250