Сторінка 3. Клініки в Одесі (Приморський район)

Отличная клиника, после прохождения половины назначенного курса лечения все симптомы, с которыми обратилась (постоянные боли в пояснице, ноге, невозможность стоять на одной ноге и другие, а также постоянное использование болеутоляющих уколов, таблеток, мазей) прошли полностью.
софія
Спасибо большое этой клинике мне удалось справиться с диагнозом шизофрения. Рекомендую сюда обращаться!
Андрій А.
Мені, особисто, ця клініка дуже лягає душевно! Вже з першої процедури моє життя «до» - що складалося із трьох місяців безперебійного болю,швидких, жахіття, та ,так званої» соціальної інвалідізації - стало інакше! Я в перше за три місяці побачив кольори навколо себе! Але це лише тільки початок) мені подобається сучасний підхід та уважний персонал. Із кожним разом, та днем я почуваю себе тільки ліпше, стабільніше та сильніше) я в Вас вірю! Ви гарна команда і чуйні люди!) А для тих хто каже що це дорого, і т.д. Повірте - я був у багатьох приватних мед закладах де ціни такі, що Вам і не снилося - але при всьому цьому - та є тількі сервіс і жодного результату
Лора
Недавно прошла курс процедур лечения коленей! Отлично помогает! Спасибо Олег Павловичу! Высококвалифицированный доктор! Девочки медсестры отлично справляются с работой! Помещение уютное и комфортное! Всем рекомендую!
Одеса вул. Пастера 22
р.Приморский
«Клініка неврозів»- ми спеціалізуємося на лікуванні неврозів, тривожних розладів, панічних атак та всього спектру психічних розладів.
  • Виклик на дім 6 000
  • Консультація психіатра 2 500
  • Психотерапія 2 500
  • Гіпнотерапія 2 500
в клініці 3 лікарі
Одеса вул. Добровольців (Маршала Говорова), 18
р.Приморский
Медичний центр в Одесі. Апаратне лікування головного болю, мігрені, ВСД, післяінсультних станів, остеохондрозу, гриж, болю в спині та суглобах. Прийом ведуть невролог, дитячий невролог, травматолог, ортопед, вертебролог, рефлексотерапевт, психолог. У штаті — професор, доктор та кандидат медичних наук.
  • Консультація лікаря-невролога 600
  • Консультація ортопеда 600
  • Консультація головного лікаря 1 000
  • Консультація професора 1 200
  • Фізіотерапевтична програма – шийний остеохондроз 850
Благодар
Одеса вул. Каманіна, 2/2
р.Приморский
Медичний психотерапевтичний центр "Благодар" в Одесі відноситься до всеукраїнської мережі однойменних клінік, займається лікуванням ожиріння, тютюнопаління, алкогольної залежності та ігроманії. У центрі ведуть прийом кваліфіковані дієтологи та психотерапевти.
  • Лікування ожиріння (за пільгою) 2 300
  • Лікування ожиріння (для пацієнтів центру) 2 000
  • Лікування алкоголізму 2 800
  • Лікування тютюнопаління індивідуальне 5 000
  • Лікування ігроманії індивідуальне 5 000
Медея
Акції
Одеса вул. Незалежності (Армійська), 11 (корп. 7)
р.Приморский
Клініка сімейного лікаря "Медея" на Армійській відноситься до мережі медустанов, спеціалізується в області стоматологічних та фізіотерапевтичних медичних послуг. Прийом здійснюють лікарі першої та другої кваліфікаційних категорій.
  • Анестезія місцева (інфільтраційна, провідникова) 310
  • Кожна наступна карпула 160
  • Оптрагейт 160
  • Гель для анестезії (аплікація, аерозоль) 400
  • Пломба хімічного затвердіння (пломба з склоіномірні цементу) Поверхневий карієс 1 пов 1 240
в клініці 2 лікарі
Одеса вул. Генуезська 24/Б, каб. 619
р.Приморский
Багатопрофільна сучасна Клініка майбутнього здоров'я та естетичної медицини, допомагає зміцнити Ваше здоров'я і зберегти красу та молодість.
  • Консультація судинного хірурга 500
  • Консультація судинного хірурга Юзвак О.М. 900
  • Консультація гінеколога повторна 800
  • Консультація гінеколога первинна 1 000
  • Консультація судинного хірурга+ допплер судин 900
Одеса Французький бульвар, 52
р.Приморский
У приватному кабінеті дерматовенеролога Тетяни Kpупельніцької проводять діагностику та лікування статевих інфекцій у жінок і чоловіків, шкірних хвороб, статевих розладів і хронічних простатитів. За мазкам і зішкріб визначається точна форма хламідійної інфекції (активна, що не активна) і будь-яких інших
  • Консультація венеролога, дерматолога, дерматовенеролога Тетяни Kpупельницької 750
  • Лікувальний масаж передміхурової залози 600
  • Онлайн консультація дерматолога 750
  • Онлайн консультація дерматовенеролога 750
  • Онлайн консультація венеролога 750
в клініці 6 лікарів
Одеса вул. Ясна, 4
р.Приморский
Сучасна стоматологічна клініка в самому центрі Одеси. Висококваліфіковані лікарі з великим досвідом роботи, постійне вдосконалення методів лікування та використання найсучаснішого обладнання – запорука успіху та здоров'я вашої посмішки. Провідними напрямками є естетична стоматологія та протезування.
  • Фіксація брекет-системи - сапфірова 35 800
  • Фіксація брекет-системи - керамічної 31 500
  • Фіксація брекет-системи - родієвої 28 400
  • Фіксація брекет-системи - металевої 26 300
  • Лікування елайнерами Crіstaline 1 рівень складності (до 12 кап) 61 400
Одеса вул. Утьосова, 13
р.Приморский
В центрі слуху «Камертон» веде прийом лікар-сурдолог вищої категорії з понад 22-річним досвідом Кравцова Олена Олександрівна, яка займається діагностикою слуху у дорослих та дітей від 3 х років, виконує всі види обстеження слуху, підбирає та налаштовує слухові апарати світових виробників: Unitron, ReSound, Oticon, Phonak.
  • Консультація лікаря-сурдолога + комплексна діагностика слуху 790
в клініці 5 лікарів
Одеса Французький б-р, 60
р.Приморский
В клініці Sartus ми надаємо консультативні послуги фахівців, проводимо діагностику, лікування, реабілітацію, надаємо послуги маніпуляційного кабінету, фізіотерапевтичні послуги. Sartus – це багатопрофільний медичний центр. Ми вдало поєднуємо передові технології, професіоналізм, багаторічний досвід роботи з турботою про здоров’я кожного пацієнта.
  • Консультація фізіотерапевта, д.м.н Рожков В.С. 1 000
  • Консультація гінеколога 700
  • Консультація ФРМ (лікар фізичної та реабілітаційної медицини) 800
  • Консультація фізичного терапевта, Єсір Є. С. 900
  • Консультація анестезіолога-реаніматолога (підбір індивідуальної програми по плазмоферезу) 800
в клініці 5 лікарів
Одеса вул. Юхима Гелера, 23.
р.Приморский
Rclinic – багатопрофільна клініка, яка надає широкий спектр медичних послуг, як амбулаторно так і на денному стаціонарі. Всі співробітники компанії – кваліфіковані спеціалісти.
  • Холестерин загальний 120
  • Визначення антитіл IgG до ехінококку 300