Підтяжка обличчя ліфтинг обличчя в Одесі

Можливо, вас цікавлять лікарі пластичні хірурги
RF-лифтинг декольте 4500 грн
6,0
Знайдено 6 клінік

Сб Нед
Была на процедуре моделирования лица и губ у доктора-косметолога Молодецкой Натали в клинике Ликариум – просто в восторге! Доктор настоящий профессионал, делает всё максимально аккуратно, без боли и с потрясающим чувством гармонии. Результат – естественная, свежая, красивая форма, без эффекта «перекачанных» губ. Всё именно так, как я хотела! Спасибо за внимательность, заботу и мастерство. Теперь только к вам!
Kateryna Zazhyvilova
Дякую лікарю-косметологу Наталі Молодецькій за висококласну роботу та теплий підхід! Я до Наталі ходила багато років та приїздила спеціально до неї. Дуже класно що вона тепер працює у цій клініці
Iryna Kulchytska
Прийшли до свого доктора Калюжної Тетяни Євгеніївни, яка свого часу реанімувала матір з мікроінсультом після бездіяльності лікарів в гослікарні. В центрі знайшли час на діагностичне дослідження і консультацію до лікаря. Приємний та уважний персонал, затишна атмосфера та професійність лікарів складають дуже позитивне враження про це місце. Бажаємо розквіту і миру.
Ezri Boris
Мы благодарим нашего дорогого доктора- Калюжную Татьяну Евгеньевну , за заботу о нас уже долгие- долгие годы . Спасибо Вам, любимый наш доктор! Прекрасный специалист и очень хороший человек! С уважением семья Коровай- Эзри
Одеса ул. Генуезька, 1/2
р.Приморский
LIKARIUM - клініка відновлення здоров'я - це про турботу, довіру та персоналізований підхід до кожного пацієнта!
  • RF-лифтинг декольте 4 500
  • RF-лифтинг (Обличчя повністю, шия, декольте) 12 000
  • Фракційний мікрогольчастий РФ ліфтинг Обличчя 5 200
Одеса Фонтанськая дорога, 91
р.Приморский
Патлажан клінік (Patlazhan clinic) — це сучасна клініка пластичної хірургії, що спеціалізується на усуненні дефектів шкірних покривів, а також загальної корекції зовнішності. Кваліфіковані фахівці використовують виключно інноваційні технології, що дозволяє вирішувати складні завдання у питанні естетики.
5,2
Одеса пр. Шевченко 12/2
р.Приморский
Аура – ​​це прогресивна клініка пластичної, лазерної хірургії та дерматокосметології з 10-річним успішним досвідом роботи з клієнтами. У нашому арсеналі є єдиний в Україні апарат VASER для ультразвукової ліпосакції. У клініці працює високопрофесійна команда фахівців – пластичних хірургів, анестезіологів, гінекологів, дерматологів, косметологів, професіоналів у корекції недоліків тіла та покращення зовнішності людини. Приймає лікар: Саркисян Арман Грайрович
5,2
Одеса вул. Фонтанська дорога, 71 Б (9-я станція)
р.Киевский
Клініка "Олімпія" — це спеціалізований центр косметології та пластичної хірургії, в якому налічується більше ніж тридцять процедурних кабінетів.
Одеса вул. Буніна, 10
р.Приморский
Медичний центр "Virtus" — це клініка пластичної естетичної хірургії, в якій надається комплексне лікування від різних шкірних патологій, захворювань чоловічої та жіночої сечостатевої систем, повноцінна допомога травматолога. Пріоритетний напрям установи — пластична хірургія. Більшість фахівців клініки — кандидати і доктора медичних наук.
3,7
Одеса вул. Суднобудівна, 1
р.Хаджибейский
Багатопрофільна клініка естетичної та пластичної хірургії "Віртус" пропонує різні види косметологічних послуг, проводить пластичні трансформації та естетичні корекції.