Клініки дерматовенерології в Одесі

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматовенерологи
Консультація дерматовенеролога 800 грн
Взяття урогенітального матеріалу на дослідження 280 грн
Первинна консультація дитячого дерматовенеролога 1100 грн
Первинна консультація дерматовенеролога 1100 грн
Первинний прийом лікаря-дерматовенеролога 850 грн
Консультація венеролога, дерматолога, дерматовенеролога Тетяни Kpупельницької 750 грн
Консультація лікаря-дерматовенеролога з дерматоскопією 850 грн

Артем
Лікарі компетентні, все детально пояснюють і підходять до лікування індивідуально.
Юлія
Прийшла в «Ілайф» на жіноче обстеження — все пройшло швидко, безболісно і без зайвих нервів. Лікар уважно вислухала, пояснила кожен етап і відповіла на всі мої запитання. Дуже приємний сервіс все в одному місці, аналізи , УЗД, лікарі, і відчуття турботи про пацієнта! не відкладайте перевірку свого здоров’я - це кілька хвилин, які можуть зберегти вам роки життя. Рекомендую!
Юлія
Рідко пишу відгуки, але цього разу захотілося написати: коли лікарі люблять свою роботу і людей - це відчувається. В цій клініці саме так, обслуговуюсь тут вже більше року: аналізи здавала, УЗД робила - швидко та зручно що це є в одному місці! А лікарі: сімейний лікар, гінеколог, невролог, ендокринолог - була не раз на прийомах у кожного лікаря, професійно, дуже по людяному до кожного мого питання та з повним поясненням, з розумінням і максимальною відданістю. Я дуже вдячна лікарям за допомогу і їх рекомендації, вони повертають віру і життя в наші не прості часи! Від усього серця, тут якісна медицина дійсно доступна!
Наталія Рожко
Була з донькою на прийомі в лікаря психолога Стойко Вікторія Олегівна, і хочемо поділитися першими враженнями. Якщо чесно, ми трохи хвилювалися, як дитина сприйме нову людину, бо зазвичай важко йде на контакт. Але психолог з перших хвилин створив дуже теплу, довірливу атмосферу — донька розслабилася, заговорила, навіть посміхалась, що для нас вже величезний крок. Мені, як мамі, також було спокійно й комфортно: спеціаліст уважно вислухав наші запити, поставив багато важливих і точних запитань, дав перші коментарі та поради, які вже змусили подивитися на ситуацію глибше. Попереду ще робота, але після першої зустрічі вже з’явилося відчуття, що ми на правильному шляху й поруч — дійсно професійна і чуйна людина. Дуже вдячні та з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.
Акції
в клініці 4 дерматовенеролога
Одеса вул. Мала Арнаутська, 56
р.Приморский
Медичний центр "ОН Клінік Одеса" — це багатопрофільний медичний центр, який надає комплексне і якісне лікування пацієнтів. Лікарі клініки проходять стажування за кордоном. Центр в м. Одеса почав функціонувати у 2008 році. Приймають лікарі: Горошко Елена Николаевна, Прокопович Надежда Александровна, Савкун Виктория Валерьевна
  • Первинний прийом лікаря-дерматовенеролога 850
  • ОНЛАЙН-первинний прийом лікаря-дерматовенеролога 800
9,7
Одеса вул. Балківська, 84
р.Хаджибейский
Клініка сімейної медицини "ІЛАЙФ" — ваш надійний партнер у забезпеченні здоров'я вашої родини. У нас ведуть прийом дерматологи, неврологи, психіатри, ЛОРи, гінекологи, кардіологи, травматологи, а також проводяться ультразвукові дослідження. Прийом сімейних лікарів, безкоштовне укладання декларації.
  • Консультація лікаря-дерматовенеролога з дерматоскопією 850
  • Повторна консультація лікаря-дерматовенеролога 700
  • Онлайн консультація лікаря-дерматовенеролога 700
  • Виїзна консультація лікаря-дерматовенеролога 1 950
9,1
Одеса вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 Г
р.Хаджибейский
Багатопрофільна Лікарня Святої Катерини — сучасна медустанова, що відповідає високим стандартам світової медицини. Тут пацієнтам забезпечений повний цикл допомоги: цілодобовий консультативний прийом фахівців, хірургічний стаціонар широкого профілю. У лікарні проводяться як традиційні, так і малоінвазивні хірургічні втручання. Оперативне лікування ведеться за багатьма напрямами: загальна хірургія, експертна абдомінальна, судинна, кардіологічна, офтальмологічна, урологічна, проктологічна, гінекологічна, пластична, ендоваскулярна, нейрохірургія, ЛОР-хірургія та травматологічно-ортопедичні операції.
  • Консультація дерматовенеролога (на виїзді) 4 000
  • Первинна консультація дерматовенеролога 1 100
Медея
8,8
Акції
Одеса вул. Абрикосова, 107
р.Киевский
Медичний центр "Медея" — це багатопрофільна клініка амбулаторно-поліклінічного типу. Є частиною мережі однойменних лікувальних установ.
  • Консультація дерматовенеролога з дерматоскопією 1 100
  • Взяття урогенітального матеріалу на дослідження 280
  • Взяття матеріалу на дослідження (зішкріб епідермісу, нігтя, вій, вміст пустул) 210
  • Люмінесцентна діагностика шкіри (лампа Вуда) 310
  • Видалення бородавки, тривалість до 30 хв, 1 процедура 870
8,6
в клініці 1 дерматовенеролог
Одеса вул. Генуезька 1/2, приміщення 2-1 (2й поверх)
р.Приморский
Багатопрофільна поліклініка No1 пропонує пацієнтам будь-якого віку всебічне амбулаторно-діагностичне обстеження, консультації профільних фахівців, призначення схеми лікування. Тут ведуть прийом доктора різних напрямків: сімейні лікарі, терапевти, педіатри, хірурги, неврологи, ендокринологи та інші профільні фахівці. Використовується комплексний підхід до діагностики захворювань. Приймає лікар: Прокопович Надежда Александровна
  • Первинна консультація дерматовенеролога 1 100
  • Первинна консультація дитячого дерматовенеролога 1 100
  • Консультація дитячого дерматовенеролога (на виїзді) 4 000
Працює з
Пн: 08:00-16:00 Вт: 08:00-16:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-16:00 Пт: 08:00-16:00 Сб: 08:00-15:00
3,7
Одеса, с. Лиманка, пр-т Небесної Сотні 111, приміщення 41
р.Київський
8,6
Одеса вул. Розкидайлівська, 67 Б, ЖК Простір
р.Приморский
Derma Clinic лікаря Закриничного С.М. займається діагностування та лікуванням хвороб дерматологічного, урологічного, а також венерологічного характеру.
  • Консультація дерматовенеролога 800
в клініці 1 дерматовенеролог
Одеса Французький бульвар, 52
р.Приморский
У приватному кабінеті дерматовенеролога Тетяни Kpупельніцької проводять діагностику та лікування статевих інфекцій у жінок і чоловіків, шкірних хвороб, статевих розладів і хронічних простатитів. За мазкам і зішкріб визначається точна форма хламідійної інфекції (активна, що не активна) і будь-яких інших Приймає лікар: Крупельницкая Татьяна Владимировна
  • Консультація венеролога, дерматолога, дерматовенеролога Тетяни Kpупельницької 750
6,7
Одеса вул. Заболотного, 93
р.Пересыпский
Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші.
  • Консультація дерматовенеролога з дерматоскопією 1 100
  • Взяття урогенітального матеріалу на дослідження 280