Тест на коронавірус (COVID-19) в Києві (метро Золоті ворота)

Антитіла IgM до коронавірусу COVID-19 (2019-nCoV IgM), якісний 420 грн
7,0
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Тимур
Делал ЭЭГ ночное учень комфортно, внимательный персонал. Остался доволен, рекомендую. Хорошая семейная клиника!
Злата
Відвідую свого гінеколога за пару кварталів, і якщо моя лікар у відпустці чи з якохось причин не може зробити сама мені аналіз, забігаю сюди. Тут завжди чисто і роблять не так боляче, як у інших місцях.
Благодарю Максима Анатольевича, за профессионализм, внимание и знание своего дела. Как говорится врач от Бога. Желаю всем попадать к таким специалистам как Максим Анатольевич)))
Олена
Очень хороший, добрый, милый врач! Профессионал. Дочь 2 месяца, постоянно улыбалась ему. Дал много разных рекомендаций и советов. Очень рекомендую.
Днепролаб
Київ вул. Велика Житомирська, 14
м.Площадь Независимости 17 11 м.Крещатик 20 16 м.Золотые ворота 12 6
Центр діагностики «Дніпролаб» на Великій Житомирській відноситься до мережі лабораторно-діагностичних центрів країни, пропонує пацієнтам широкий вибір досліджень. У відділенні працюють фахівці високої кваліфікації, встановлено сучасне високотехнологічне обладнання відомих виробників. Всі аналізи проводяться з використанням якісних реагентів та матеріалів.
  • Антитіла IgM до коронавірусу COVID-19 (2019-nCoV IgM), якісний 420
  • Антитіла IgG до коронавірусу COVID-19 (2019-nCoV IgG), якісний 420
  • Коронавірус (SARS-CoV-2), антиген (назо-орофарингеальний зішкріб), якісний 350
  • Коронавірус (SARS-CoV-2) + Грип A, B (Influenza A, B), антигени (назо-орофарингеальний зішкріб), якісний 1 000
  • Антитіла IgG до S-RBD коронавірусу COVID-19 (2019-nCoV IgG), кількісний 450
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
  • Швидкий тест на антиген COVID-19 Coretests 600