Сторінка 3. Виклик педіатру додому в Києві

Знайдена 51 клініка

Профессиональный подход к каждому клиенту ! Спасибо все очень доступно !
Артём
Хорошая клиника рекомендую !!!!
Очень рады, что познакомились с Инной Петровной! Наблюдаемся у нее с двумя детками начиная с рождения. Доктор всегда внимательно осматривает малышей, назначает минимум лекарств. Одним словом, наш любимый педиатр)
Наталія
Одного разу нам з донькою довелося потрапити на прийом до Марини Миколаївни. У моєї доньки сильно боліло вушко, вона була не спокійна та постійно плакала. Лікар уважно оглянула, призначила аналізи, а в подальшому лікування. Уже на наступний день, моїй донці стало набагато ліпше. Зараз взагалі почуваємо себе добре. Рекомендуємо!
Київ вул. Євгена Коновальця, 44
м.Печерская 4 12 м.Дворец Украина 21 7
Медичний центр «International Multi-Profile Clinic» — широкопрофільна медустанова, що спеціалізується на наданні якісної та комплексної терапії. При цьому використовуються Американські протоколи лікування. Фахівці клініки — кваліфіковані та досвідчені лікарі, мають досвід роботи за кордоном.
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
Добробут
Київ вул. Драгоманова, 21а
м.Позняки 14 3 м.Харьковская 18 5
З 2011 року веде прийом пацієнтів «Дитяча клініка на Лівому березі», що входить в мережу медичних закладів «Добробут». Прийом дітей і підлітків ведеться за 20 напрямками, що включає як звичні (педіатрія, неврологія, отоларингологія, стоматологія, офтальмологія, ендокринологія, хірургія, алергологія, гастроентерологія, дерматологія, гінекологія, урологія, фізіотерапія, ортопедія і травматологія), так і специфічні (логопедія, імунологія, кардіоревматологія, психологія, лікувальна фізкультура).
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 4 (корп. 5)
м.Оболонь 28 8 м.Почайна 29 6
Благомед
Київ вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Дворец спорта 1 1 м.Площадь Украинских героев 5 4 м.Крещатик 18 12
Київська клініка "Благомед" є багатопрофільною. Штат працівників клініки складається з досвідчених фахівців, лікарів вищої категорії, кандидатів медичних наук. Пацієнтам виявляються наступні медичні послуги: консультації лікарів: педіатра; гінеколога; уролога; невролога; гастроентеролога; ендокринолога; отоларинголога; ультразвукові дослідження; лікувальний масаж.
  • Виклик педіатру (дитячого лікаря) до дому 850
  • Виклик педіатру (дитячого лікаря) до дому 1 000
  • Виклик педіатру (дитячого лікаря) до дому 1 300
  • Виклик педіатру (дитячого лікаря) до дому 1 300
  • Виклик педіатру (дитячого лікаря) до дому 200
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальная 39 14 м.Демеевская 56 18 м.Олимпийская 59 21
Центр «Меддопомога» спеціалізується на лікуванні та догляді за хворими, наданні послуг лежачим і тяжкохворим пацієнтам. Виконання найскладніших медичних маніпуляцій і забір матеріалу для аналізів, сучасні дослідження як в умовах клініки, так і вдома у пацієнта — щоденна робота штату ліцензованих лікарів і медсестер.