Клініки косметології в Києві (метро Вокзальна)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Вокзальна
Комплексна комп'ютерна діагностика шкіри обличчя (17 параметрів) 1000 грн
Juvederm Volift Retoucho, 0,55 мл 960 грн
Проколювання вух 950 грн
Плазмотерапія (терапія аутологічною плазмою) (1 пробірка) 1980 грн
Дивитися всі ціни »
6,0
Фильтр: (Знайдено 16 клінік)
Знайдено 16 клінік

Сортировка
Игорь
Консультация косметолога помогла мне избавиться от некрасивой родинки на лице, которая доставляла мне массу неудобств. Благодаря стараниям врача я стал чувствровать себя намного уверенней. Спасибо,
Виктория
Проблема с кожей лица у меня присутствовала с подросткового возраста. Прошло уже несколько лет, но кожа всё ещё в очень плохом состоянии. Что я только не делала, чтобы избавиться от прыщей: мази, крема, скрабы. После использования очередного неэффективного крема я обратилась за консультацией к косметологу. После назначенного курса лечения моя кожа стала гладкой и красивой, как у куклы, я и не надеялась на такой результат! Спасибо!
Лариса
Сыпь на коже появилась еще в подростковом возрасте, но потом я видимо занесла инфекцию, когда давила мелкие прыщики и уже на лице не было свободного места. Воспаления начинались с мелкой сыпи и заканчивались большими красными волдырями. Конечно, перепробовала все: разные мази, лекарства, настойки, которыми лечила кожу. Но ничего не менялось. Знакомая посоветовала сходить на консультацию к косметологу. Я некоторое время сомневалась, но как оказалось зря. Доктор просто спасла мое лицо, сделала чистку, не оставив никаких следов и шрамов, научила следить и ухаживать за кожей, используя разные препараты, чтобы такого больше не было. Очень благодарна ей за помощь)
Анатолий
Долгое время у меня были угри на коже лица и спины. Пробовал использовать косметические и лекарственные препараты, но ничего не помогало. На консультацию к косметологу было как-то неудобно записываться — все-таки парень, а к косметологу вроде только девушки ходят. Когда ситуация ухудшилась, таки решил обратиться к врачу. На приеме был приятно удивлен отношением врача и тактичностью с которой она подощла к этому вопросу. Назначенный курс лечения помогает — угрей стало намного меньше и я очень благодарен за это своему врачу.
Київ пр-т Лобановського, 17
м.Вокзальная 44 16 м.Васильковская 55 22 м.Дворец Украина 68 23
Somatica – ваш надійний партнер у відновленні здоров'я та комфорту Клініка Somatica у Києві спеціалізується на реабілітації після травм та операцій, лікуванні захворювань хребта і суглобів, фізіотерапії та кінезітерапії. Наші професійні лікарі застосовують індивідуальний підхід і новітні методики, забезпечуючи швидке відновлення. Завдяки сучасному обладнанню та комплексним програмам ми допомагаємо пацієнтам повернутися до активного життя без болю.
  • Плазмотерапія (терапія аутологічною плазмою) (1 пробірка) 1 980
  • Вакуумно-роликовий масаж от 440
  • Вакуумна Кавітація (30хв.) 1 100
  • Кавітація ( 30хв.) 880
в клініці 1 косметолог
Багатопрофільний медичний заклад "МедЕкс" — це медико-косметологічний центр, що займається діагностикою, оздоровленням та реабілітацією пацієнтів. Приймає лікар: Радионов Александр Борисович
  • Комплексна комп'ютерна діагностика шкіри обличчя (17 параметрів) 1 000
  • "Ботокс-ефект" – розгладження зморшок, корекція міміки 1 250
  • "Ліпоскульптура" - "подвійне підборіддя", "бульдожі щічки", "жирові мішки", корекція овалу обличчя 1 250
  • Міоліфтинг 1 250
  • Експрес-догляд за шкірою обличчя "Look-Fresh" (демакіяж, механічне чищення, пластичний масаж, поживна маска) 1 250
6,2
Київ вул. Полтавська, 10 (каб. 22) , Лук'янівка
м.Лукьяновская 13 10 м.Вокзальная 24 16 м.Контрактовая площадь 36 24
Косметологічний центр KeyMed спеціалізується на наданні широкого спектру послуг в області косметології, дерматології і кінезіотейпірованія. Застосування підходів сучасної медицини, комбінація різних методів, впровадження в клініці сучасних технологій дозволяють досягти оптимального і стійкого результату. Прийом ведуть фахівці з багаторічним досвідом роботи, які систематично підвищують кваліфікацію на спеціалізованих курсах, беруть участь в медичних семінарах і конференціях
6,1
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 34 Г
м.Университет 17 6 м.Вокзальная 19 9
Медичний центр "Мольфа" надає високоякісну медичну допомогу за наступними напрямками: урологія, терапія, психотерапія, дієтологія, косметологія і інші. Лікарі, які працюють в центрі, досконало володіють новітніми методиками лікування різних захворювань.
Багатопрофільний медичний центр "Медіса" почав свою роботу в 1991 році. Серед основних профілів установи — стоматологія, гомеопатія і косметологія.
Київ пр-т Повітрофлотський, 52
м.Вокзальная 43 12 м.Васильковская 22 м.Олимпийская 26
Сучасний медичний центр «Сімейний лікар» з 2011 року надає пацієнтам різноманітні медичні послуги. Це інноваційні методи діагностики та лікування: іридодіагностика (встановлення хвороби по очах), вегето-резонансне тестування організму, духовні та психологічні практики, гомеопатія, рефлексотерапія масаж.
Київ пр-т Повітрофлотський, 9 (каб. 100)
м.Вокзальная 13 9 м.Политехнический институт 38 7 м.Олимпийская 43 24
Клініка "Аюрведа 192" проводить навчальні курси по традиційним і альтернативним медичним методиками. Зокрема, широко практикуються прийоми індійської системи оздоровлення організму.
4,6
Київ вул. Жилянська 120б (5 поверх)
м.Университет 9 7 м.Вокзальная 7 7 м.Золотые ворота 22 12
Клініка "Endostep" спеціалізується на проведенні лапароскопічних і однопортових хірургічних втручань. Центр об'єднав кращих фахівців малоінвазивної хірургії з великим досвідом роботи.
8,2
Київ вул. Солом'янська, 11 А
м.Вокзальная 33 8 м.Дворец Украина 56 14
З моменту створення медичний центр EUROLAB відповідає міжнародним стандартам медичного обслуговування. У його колективі доктора з науковими медичними ступенями, вищої категорії, які здобули освіту і постійно стажуються у провідних вітчизняних та зарубіжних медичних закладах.
  • Juvederm Volift Retoucho, 0,55 мл 960
  • Juvederm Volift, 1 мл 960
  • Juvederm Voluma, 1 мл 1 200
  • Neauvia Гіалуронова кислота  Stimulate man, 1 мл 1 320
  • Neauvia Гіалуронова кислота   Intense Man 1 мл 1 320
  • дивитися весь прайс
Мамин Дім на Солом'янській– це медичний центр для дітей від народження до 18 років. У поліклініці є комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких фахівців, вакцинація не тільки для дітей, а й дорослих.
  • Проколювання вух 950
  • Перепрокол вух 400