Сторінка 28. Клініки терапії в Києві

Знайдено 482 клініки

Костянтин
Дуже класно, що у приватній клініці з'явилась можливість укласти безкоштовно декларацію з сімейним лікарем. Поміняв двох сімейних і НАРЕШТІ!!!!Боньковська Ольга Олексіївна - справжній професіонал. Вислухає, порадить та пояснить чому що і як.Зазвичай все бігом, бігом, а тут часу вдвічі більше на пацієнта виділяється, та уваги і професіоналізму значно більше. Вирішив поділитися корисною інформацією з ірпінчанами.
Богдана
Мені сподобалася клініка. Чиста, тиха, ніяких черг. Легко можна розрахуватися карткою. Перед прийомом за день телефонують і нагадують, а потім ще посилають смс, щоб точно не забула. Дуже хороший лікар уролог Микола Борисович Литвинов. До цього я два роки мучилася з проблемою, в інституті урології мені не змогли поставити діагноз, на око сказали, що мабуть лейкоплакія, прогнали через купу платних аналізів, а діагноз так і не дали. Я чого вже тільки собі не накрутила... Микола Борисович дуже швидко визначив, що в мене проблема через особливості будови анатомії, зробив усе, щоб допомогти виправити ситуацію. Лікар з розумінням, чуйний, все добре пояснює, жартує, зайвого не радить. Дуже приємно співпрацювати, і головне - є результат. Дякую!
Добрый день. прошла у вас лечение у гастроэнтеролога и хочу написать свой отзыв : 1. При записи к врачу спросили по телефону болею ли я с температурой, была ли заграницей и т д. Считаю эти вопросы нужными в данный момент, но думаю было бы логично при этом ещё проверять температуру при входе в больницу. При записи так же сказали, что нужно маска, у них масок нет и купить не знают где. Думаю для частной клиники с хорошими ценами, это хороший административный пробел. 2. Общение с врачом и диагностика. В этом плане только положительные новости. Врач сделал все, чтобы диагностировать болезнь и назначить лечение. Большое спасибо ! 3. Отправка анализов на почту и запись. За месяц лечения администрация так и не решила вопрос, что ко мне не приходят анализы и походу не планировала его решать. При каждом звонке меня по кругу спрашивали кто я что я к кому я и была ли я за границей. Есть вопрос к общей системе CRM компании либо к пользователям этой системы, почему мои данные нормально не фиксируются в больнице. Итог : по лечению и врачу - огромный плюс и рекомендации. По административным вопросам, общению при входе, общению по телефону огромный минус.
Світалана
Супер-лікар! Ми дуже задоволені. Єдиний лікар, який дійсно розуміє, що робить, а не просто призначає лікування за протоколом. Досвідчений фахівець, та дуже добра людина. Все на найвищому рівні! Неодмінно прийдемо ще на прийом!
в клініці 4 терапевта
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Медичний центр "Веста" спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для пацієнтів всіх вікових категорій. В установі ведуть прийом андрологи, терапевти, дерматологи, гінекологи, неврологи, офтальмологи, хірурги, педіатри та інші фахівці. Приймають лікарі: Чимрова Надежда Мусиевна, Егорова Татьяна Васильевна, Колесникова Анна Владимировна
Київ вул. Мейтуса 4
м.Ипподром 16 6 м.Выставочный центр 18 18
Медичний центр "Матуся" — вузькопрофільна клініка, що надає послуги в області гінекології, репродуктології та онкогінекології. В установі можна записатися на прийом до гінеколога-ендокринолога, підліткового гінеколога або ультразвуковому диагносту.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальная 39 14 м.Демеевская 56 18 м.Олимпийская 59 21
Центр «Меддопомога» спеціалізується на лікуванні та догляді за хворими, наданні послуг лежачим і тяжкохворим пацієнтам. Виконання найскладніших медичних маніпуляцій і забір матеріалу для аналізів, сучасні дослідження як в умовах клініки, так і вдома у пацієнта — щоденна робота штату ліцензованих лікарів і медсестер.
в клініці 1 терапевт
Еврімед — це сучасний діагностичний центр, що спеціалізується на електропунктурному дослідженні організму. Кваліфіковані фахівці завдяки впливу на активні точки оцінюють загальний стан органів та систем, включаючи їх функціональний стан. Всього за 2 години пацієнт отримує інформацію про свій організм, без додаткового втручання. Ця дія дозволяє значно скоротити тимчасові витрати і виключити дискомфорт в процесі обстеження. Приймає лікар: Ягорлицкая Елена Петровна
  • Консультація лікаря-терапевта 300
  • Консультація лікаря з народної і нетрадиційної медицини 300
  • Консультація щодо здорового способу життя 30 хв 300
  • Тестування загальне: патогени, органограма (органи і системи), дефіцит вітамінів, мікро- і мікроелементів + ​​консультація лікаря 1 250
  • Тестування «Органограма» - оцінка функціонального стану органів і систем (без деталізації) + консультація лікаря 700
Київ вул. Златоустівська, 53а
м.Университет 17 5 м.Вокзальная 14 7 м.Золотые ворота 21 5
Медичний центр "Мед Хелп +" спеціалізується в сфері видачі медичної документації, проводить консультаційний прийом пацієнтів за основними 8 затребуваних напрямах.
Київ с/р Гнідинська, с/т Калина, вул. Медова, 10
МедикоМенте — це сучасний медичний центр, що надає комплексні послуги на одній території. Наявність власної реанімації дозволяє фахівцям купірувати напади, що загрожують життю людини. Кваліфікований персонал працює з будь-якими пацієнтами, забезпечуючи їх повноцінної захистом і лікуванням.
  • Комплексне лікування – розміщення в Люкс, чи VIP палаті. * от 8 000
  • Комплексне лікування гострих станів – палата інтенсивної терапії. * от 6 000
  • Амбулаторне перебування в клініці – денний стаціонар. ** 3 000
  • Розміщення супроводжуючого в спільній палаті. *** от 2 000
  • Нейрометаболічна терапія (комплекс інфузій включають в себе оригінальні специфічні препарати: нейро-, гепато-, кардіопротектори, судинні препарати, комплекс вітамінів і амінокислот) підбираються індивідуально, після попереднього огляду і діагностики – за от 1 200
Київ вул. Іскрівська, 2
м.Вокзальная 40 12 м.Шулявская 41 17
Неврологічна клініка "Нейропомощь" — це спеціалізована установа, яка надає лікувальну допомогу при різних захворюваннях неврологічного характеру. Досвідчені лікарі клініки працюють на результат.
Київ вул. Михайла Коцюбинського, 8а
м.Университет 11 9 м.Золотые ворота 12 6 м.Площадь Украинских героев 20 8
Медичний центр ЛиДиКо був заснований в 1995 році. Він має вузьку спеціалізацію лікування дисфункцій товстої кишки. У клініці практичну діяльність ведуть висококваліфіковані проктологи, ендоскопісти і гастроентерологи з великим досвідом лікувальної практики
Київ вул. Кіквідзе, 28а
м.Зверинецкая 10 2 м.Выдубичи 20 13
Багатопрофільний центр «Достомед» пропонує діагностичні та лікувальні процедури по багатьом медичних напрямках. Пацієнти центру «Достомед» можуть отримати наступні послуги: ультразвукове сканування внутрішніх органів; лікування патологій серця, судин, репродуктивних органів, залоз внутрішньої секреції, сечовидільної системи.
Київ пр-т Відрадний, 87
р.Соломенский
Спеціалізована "Наркологічна амбулаторія Петра і Павла" займається рятуванням від різних залежностей і реабілітацією пацієнтів. У клініці працюють висококласні фахівці.