Сторінка 2. Клініки в Києві (метро Шулявська)

Карина
Была у нескольких врачей сразу, все понравилось. Теперь прохожу здесь лечение. Рекомендую.
Ярик
Даю найкращі рекомендації! Я просто у захваті. Довго шукала такого лікаря, який би мені настільки детально, доступно і професійно все пояснив, та призначив лікування. Я давно рекомендую цього чудового спеціаліста усім знайомим.
Alina
Дуже хороший та грамотний фахівець. Я була у багатьох спеціалістів до Олександри Олександрівни, так що можу відрізнити хорошого лікаря від шарлатана. Ця людина з величезним практичним досвідом у своїй справі. Звертайтеся, не пожалкуєте!
Юрій
Привітна та доброзичлива. Після того як вона закінчила своє пояснення, лікар сама запитала чи немає у мене питань. Що особливо сподобалося, адже це говорить про те що лікар прагне максимально донести інформацію до пацієнта. Рекомендую!
в клініці 16 лікарів
Київ вул. Н. Василенко, 7
м.Берестейская 17 5 м.Нивки 27 6 м.Шулявская 31 8
Спеціалізований діагностичний медичний центр "Уро-про" спрямовує діяльність на обстеження і виявлення різних захворювань за допомогою високоточного обладнання. Лікарі "Уро-про" працюють за європейськими стандартами, регулярно підвищуючи кваліфікацію, співпрацюють із зарубіжними партнерами. Клієнтам діагностичного центру "Уро-про" доступні послуги:
  • Лікувальний масаж рекомендованої локалізації (до 20 хв) 400
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00
в клініці 4 лікарі
Київ бул. Вацлава Гавела, 4
м.Берестейская 22 9 м.Шулявская 30 8
Багатопрофільна клініка «Гіппократ» заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
  • Гірудотерапія (5 зон) 350
  • Гірудотерапія (1 додаткова зона) 70
  • Консультація невропатолога 350
  • Консультація кардіолога 550
  • Консультація міколога 550
в клініці 5 лікарів
Київ вул. Політехнічна, 25/29
м.Политехнический институт 6 2 м.Шулявская 22 9 м.Лукьяновская 29 8
Медичний центр Віра Надія Любов є першим українським установою, співробітники якої спеціалізуються на наданні допомоги у догляді за важкохворими, престарілими людьми, хворими дітьми, як в домашніх, так і в стаціонарних умовах. Послуги, що надаються центром Віра Надія Любов: цілодобова допомога доглядальниці пацієнтам на дому, яка має досвід роботи в медицині і відповідну освіту; медичні процедури в домашніх умовах; догляд доглядальниці за хворим, які знаходяться в стаціонарі.
  • Консультація кардіолога к.м.н. 1 000
  • Консультація акушера-гінеколога 600
  • Консультація невролога 700
  • Консультація ендокринолога к.м.н. 1 000
  • Консультація проктолога 600
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Вадима Гетьмана, 4
м.Шулявская 14 4 м.Политехнический институт 23 6
«HealthyWay» — центр дієтології, нутриціологіїта психотерапії, створений для людей які хочуть змінити своє здоров'я та фізичний стан на краще. Наша місія – це допомога людям у досягненні власної гармонії. Ми віримо, що комбінація збалансованого харчування та психологічної підтримки може позитивно впливати на Ваше благополуччя та допомогти у досягненні будь-яких життєвих цілей. Після відвідин «HealthyWay» пацієнти позбавляються існуючих стереотипів і міфів про їжу, вчаться грамотно розбиратися в раціоні, коригують харчування, виключаючи помилки з урахуванням індивідуальних особливостей кожної людини.
  • Консультація психотерапевта 1 900
  • Консультація психотерапевта 1 500
  • Консультація психотерапевта 1 700
  • Консультація психотерапевта 2 400
  • Консультація дієтолога 1 900
Днепролаб
Київ вул. Гарматна, 37 А
м.Шулявская 26 12 м.Политехнический институт 38 7
Діагностичний центр «Дніпролаб» на Гарматній проводить великий обсяг лабораторних досліджень та інструментальної діагностики для пацієнтів будь-якого віку. Це одна з декількох філій національної мережі лабораторій.
  • Антитіла IgM до Chlamydia trachomatis 200
  • Білок в сечі (добова сеча) 80
  • Антитела IgG до уреоплазми (Ureaplasma urealyticum) 200
  • Інсулін 170
  • ПЛР Gardnerella vaginalis 200
в клініці 1 лікар
Київ вул. Кудряшова (мокро), 7 , Солом'янка
м.Шулявская 72 11 м.Политехнический институт 42 14 м.Вокзальная 22 11
Жіноча клініка, здійснює прийом, лікування ЗПСШ, узі при вагітності, скринінг плода, узі загальне організму. Надаємо послуги в області косметологічної гінекології, переривання вагітності медикаментозно і не медикаментозно, ведення вагітності. Є лікар-мамолог, кольпоскопія, проводиться лікування папілом і видалення кондилом у чоловіків.
  • Прижигание шейки матки РВХ методом 3 000
  • Медикаментозний аборт до 7 тиж 4 000
  • Медикаментозний аборт с 7 до 10 тиж 4 200
  • ПАКЕТ 1: консультація з оглядом та відеокольпоскопія + узд вагінальний +узд грудей +мазок +цитологія 2 550
  • ПАКЕТ 2: пакет 1 + пцр на мікоплазма та уреоплазма та хламидий 3 450
Київ вул. Політехнічна, 25/29
м.Политехнический институт 3 1 м.Шулявская 18 3 м.Вокзальная 45 12
Український лікувально-діагностичний центр — це медична лабораторія на вулиці Політехнічній, яка надає розширений комплекс послуг. Фахівці приймають пацієнтів у зручний час. Сучасна система аналізу дозволяє досліджувати отриманий матеріал в стислі терміни. При необхідності термінового дослідження, деякі результати можуть бути готовими протягом 1-3-х годин (це питання необхідно уточнювати під час забору крові). Лабораторія намагається оптимізувати всі процеси, а також скоротити часові та фінансові витрати пацієнта.
  • Аналіз калу на дисбактеріоз 425
  • Прогастрин рилізинг пептид (Pro Gastrin Releasihg Peptide, білок ProGRP, онкомаркер дрібноклітинного раку легень) 1 905
  • Хелікобактеріоз: Антиген хелікобактер пілорі в кал ( Ag Helіcobacter pylori) кількісний 310
  • Альфа-1-антитрипсин 295
  • Альфа-2-макроглобулін (Alpha-2-Macroglobulin) 295
в клініці 2 лікарі
КардіоМах — це сучасний центр діагностики серця. На території клініки проводяться комплексні інструментальні дослідження з використанням сучасного технічного оснащення. Центр спеціалізується на наданні допомоги особам, які страждають на порушення з боку серцево-судинної системи. Клініка направлена виключно на діагностичні процедури. Тут можна пройти прості дослідження, а також зробити оцінку стану серця з використанням інноваційного технічного оснащення.
  • Консультація кардіолога первинна 900
  • Консультація кардіолога повторна 500
в клініці 6 лікарів
Київ пр-т. Лобановського, 17
м.Шулявская 55 6 м.Вокзальная 44 13
Клініка ортопедичної хірургії "ОПОРА" — сучасна приватна клініка травматології та ортопедії у Києві. Лікування переломів кінцівок, ендопротезування й артроскопія, лікування суглобів і остеосинтез, дитяча ортопедія і травматологія.
  • Консультація провідного лікаря-ортопеда- травматолога 1 000
  • Консультація лікаря-ортопеда-травматолога дорослого 800
  • Консультація лікаря-ортопеда-травматолога дитячого 1 000
  • Первинна консультація анестезіолога, тривалістю 30 хв. Проводиться після отримання результатів аналізів та ЕКГ,формується консультативний висновок. 500
в клініці 2 лікарі
RUTKAS CLINIC (Руткас Клінік) — це сучасний медичний центр, в якому кваліфіковані фахівці працюють на обладнанні європейських виробників, виключно з якісними матеріалами, тим самим, надаючи послуги на високому рівні, постійно прагнучи до досконалості.
  • Консультація лікаря-отоларинголога первинна 800
  • Ендоскопічний огляд 500