Лікування алкоголізму в Києві (Шевченківський район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Світлана
Тут я нашла истинное понимание и поддержку. Результаты консультаций превзошли мои ожидания.
Андрей С.
Все було чудово. Я хотів би відзначити приємне ставлення, дуже чиста клініка, все чистенько, акуратно. Це не маловажно, комфортно
Катерина
Індивідуальні консультації у клініці допомогли мені краще розібратися із собою. Дякую!
Иван Орлов
Отличное обслуживание. Квалифицированные доктора. Мне все очень понравилось. Советую
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ сучасна приватна клініка, де працюють досвідчені психіатри, психотерапевти та психологи. Клініка розташована в самому центрі Києва і створена для тих, хто цінує якісну допомогу, комфорт і конфіденційність. Ми допомагаємо при депресії, тривожності, вигоранні, залежностях, ПТСР, кризових ситуаціях. Кожен пацієнт отримує індивідуальний підхід, уважне ставлення та підтримку на всіх етапах лікування. У клініці комфортна атмосфера, сучасні методи терапії та повна довіра. Ми працюємо для вашого психічного здоров’я — спокійно, професійно та результативно.
  • Комплексне лікування алкоголізму (лікування, проживання, харчування) от 12 000
  • Пакет АЛКОСТОП (виведення із запою + імплантація алко-блокатора) 15 700
  • В/М ін'єкція алко-блокатора "Дисульфірам" (1 рік) 6 500
  • В/М ін'єкція алко-блокатора «Вівітрол» 12 000
  • В/М ін'єкція алко-блокатора "Тетлонг" 4 000
Київ просп. Берестейский (Перемоги) 20.
м.Политехнический институт
Клініка РЕНЕСАНС-КИЇВ працює у центрі міста. Клініка об’єднує висококваліфікованих психологів, психотерапевтів, психіатрів і сексологів, які працюють із чутливими запитами в атмосфері повної довіри, приватності та професіоналізму. Ми надаємо індивідуальні консультації, працюємо з парами, супроводжуємо пацієнтів у періоди життєвих, емоційних та особистісних криз. Допомагаємо при тривожних і депресивних розладах, емоційній залежності, питаннях сенсу життя та особистих меж. Високий рівень сервісу, конфіденційність і сучасні терапевтичні методи — все, щоб ви могли отримати якісну допомогу у комфортному та закритому просторі.
  • Пакет АЛКОСТОП (виведення із запою + імплантація алко-блокатора) 15 700
  • В/М ін'єкція алко-блокатора "Дисульфірам" (1 рік) 6 500
  • В/М ін'єкція алко-блокатора «Вівітрол» 12 000
  • В/М ін'єкція алко-блокатора "Тетлонг" 4 000
6,2
Київ пер. Нестеровський, 13/19
м.Университет м.Театральная
Медичний центр «Альфа-Віта» — медичний заклад нових технологій! Сучасне обладнання кабінетів, новітня діагностична апаратура, передові лабораторні методики, кваліфіковані фахівці.