Сторінка 2. Аналіз крові на сифіліс в Києві (Шевченківський район)

Знайдено 17 клінік

Сб Нед
МедЛаб, мережа лабораторій
3,0
Київ вул. Винниченка, 9-А, корпус 2, 4 пов.
м.Лукьяновская 23 10 м.Театральная 27 11
3,0
Київ пр-т. Перемоги, 22
м.Политехнический институт 5 2
МедЛаб на проспекті Перемоги — пункт забору біологічного матеріалу з метою подальшого проведення лабораторної діагностики. Дослідженню підлягає кров, мокрота, сеча, сперма, урогенітальні виділення, мазки з очей, носових шляхів, зіва, що дозволяє виявити інфекційного збудника, оцінити рівень дисфункції внутрішніх органів, систем, виявити запальний процес в організмі, оцінити гормональний рівень.
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Treponema pallidum, (збудник сифілісу), антитіла сумарні IgA+IgM+IgG 495
Київ вул. Володимира Винниченка, 4
м.Золотые ворота 19 9 м.Университет 24 10 м.Площадь Независимости 31 15
  • Treponema pallidum, (збудник сифілісу), антитіла сумарні IgA+IgM+IgG 495
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 8 7 м.Контрактовая площадь 26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і застосування міжнародних стандартів лікування - основа роботи фахівців нашого медичного центру.
  • Treponema pallidum, (збудник сифілісу), антитіла сумарні IgA+IgM+IgG 450
  • Сифіліс (реагінові атитіла - RPR, мікрореакція преципітації) 250
  • Сифіліс, експрес-тест 350
  • Сифіліс, експрес-тест - CITO 500
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки 11 5 м.Сырец 35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
3,7
Київ вул. Довженка, 12