Сторінка 3. Ручний лімфодренажний масаж в Києві (відкриті по нед. клініки)

4,0
Знайдено 33 клініки

Світлана
Хочу залишити подяку медичному центру. Допомогли вирішити всі мої питання сьогодні. Робила узд шиї та голови, лікар спеціаліст своєї справи, вам щиро дякую за працю, все чітко та зрозуміло доносив інформацію.Також сподобалася лікар, яка опис робила енцефалограми - відчувається високий професіоналізм. Я обов'язково прислухаюся до ваших порад. Дівчинці на ресепшені величезне ДЯКУЮ- ти справжнє обличчя закладу, молодець. Я лишилася дуже задоволена. Заклад раджу всім.
Анастасия
Очень хороший врач и человек
Нина Георгиевна
Василий Анатольевич — классный массажист. Я вызывала врача на дом, поскольку не могла даже дойти до кабинета массажа. Можете теперь представить как у меня болела спина. Доктор после 10 сеансов поставил меня на ноги. Хочу пройти еще один курс массажа через 2-3 месяца.
Вероника
Кабинет массажа “Health Touch Massage” лично мне, очень по душе. Хотя он открылся не так давно, я регулярно его посещаю. Здесь мне нравиться все: хорошая атмосфера, низкие цены, приятный персонал. Кому не безразлично свое здоровье, рекомендую.
Київ вул. Назарівська, 13
м.Вокзальная 13 6 м.Университет 11 8
Медичний центр «Лікарська Практика» - це сучасний спеціалізований медичний центр для дорослих і дітей, де досвідчені лікарі надають послуги в сфері функціональної діагностики в неврології. Ми орієнтуємося на кращі міжнародні стандарти діагностики і протоколи надання лікарської допомоги в комфортних умовах і на високому професійному рівні.
Київ вул. Рейтарська, 31/16
м.Золотые ворота 10 4 м.Площадь Независимости 20 11
Кабінет масажу "Health Touch Massage" почав свою роботу в 2018 році. Основна спеціалізація — мануальні практики і різні масажні техніки. З пацієнтами працює кваліфікований фахівець зі значним досвідом роботи в області масажу. Приймає лікар: Пастушенко Василий Анатольевич
  • Лімфодренажний масаж от 200
3,0
Київ вул. Урлівська, 8 , Позняки
м.Позняки 18 4 м.Осокорки 17 4 м.Харьковская 36 9
Медичний центр "ВВ Клініка" Позняки — це сучасний центр, що надає багатопрофільні послуги. Кожен пацієнт отримає індивідуальну допомогу і підтримку. На території клініки працюють кваліфіковані фахівці.
Cеть клиник "Амеда"
3,0
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинский
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.