В листопаді 2024 року по рекомендації друзів звернувся в клініку Спіженко.іхав в пригніченому стані з великим страхом в середині.В клініці мене зустріла менеджер Ольга Маслова,яка пояснила як буде проходити моє лікування в клініці.На протязі 3 годин мені зробили всі необхідні обстеження, аналізи та консультацію лікаря. -Маліновського Ігора Володимировича (фахівець високого рівня та чудова людина),який призначив мені лікування та особисто був присутній на всіх обстеженнях і процедурах які мені робили в клініці Юля Маслова буквально за руку водила мене по всіх процедурах.я був приємно вражений відношенням та професіоналізмом не тільки їх двох,але і всіх працівників клініки з якими я спілкувався.я реально в захваті від клініки Спіженко.мені треба буде приїхати до вас ще раз ,але в мене вже зовсім другий настрій і я знаю що все буде добре.Велике дякую що ви є!
Людмила Александровна
В июле 2020 года выяснилось, что мне нужна срочная операция. Среди всех клиник выбрала клинику Спиженко и не ошиблась. Редкий даже для нашего времени уровень. технологий и спецоборудования. Поразило также отношение всех (!) сотрудников к отдельно взятому пациенту. Меня буквально передавали с рук на руки, проводя при этом консультации, обследования ну и саму операцию в итоге. Низкий поклон и огромная благодарность зав.хирургией Ковальчуку Максиму Васильевичу, хирургу-урологу Яковлеву Павлу Георгиевичу, врачам Бабаку Юрию Витальевичу, Дионисьевой Ирине Сергеевне, администратору и медсестрам Рисинской Ольге Владимировне, Бобрусь Оксане Юрьевне, Барай Оксане Анатольевне и Саенко Лидии Михайловне. Еще раз огромное спасибо за человечность, профессионализм отзывчивость и сострадание. Клиника Спиженко- вы лучшие!
Согласна с Валентиной! Нельзя опускать руки! надо бороться! даже когда сил кажется уже нет. В Спиженко поддержали, без обещаний вечной жизни, а фактами, цифрами и морально!
Спасибо!
низкий поклон!
Всем здоровья и мужества!
нина
очень хороший специалист гинеколог лина николаевна.рекомендую всем .лечим маму 83 года.мы довольны.спасибо и низкий поклон...
400₴ - 7660₴
с. Капітанівка, вул. Соборна, 21КиївУкраїна
50.4409279603045830.206964943763737+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Медичний центр "Кібер Клініка Спіженка" спеціалізується в лікуванні онкологічних хвороб за допомогою радіохірургії, хіміотерапії, променевої терапії, нейрохірургії. Підвищена увага приділяється ранній діагностиці і профілактиці. Медичний центр має вищу категорію акредитації, нагороджений державною премією. Ведеться активна співпраця з Європейськими та Американськими медичними установами.
Приймають лікарі: Чистякова Лилия Викторовна, Дионисьева Ирина Сергеевна, Копанева Юлия Павловна