Клініки кардіології в Києві (метро Площа Незалежності)

Можливо, вас цікавлять лікарі кардіологи біля зуп метро Майдан Незалежності
Консультація кардіолога 880 грн
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Анатолий
Около месяца назад появились боли в области сердца, к врачу не стал обращаться, принимал седативные препараты, но состояние не улучшалось, поэтому решил записаться на консультацию к кардиологу, и как оказалось не напрасно. Своевременное обращение к врачу позволило предотвратить серьезное заболевание. Сейчас самочувствие превосходное. Большое спасибо за оказанную помощь.
Надежда
Уже много лет занимаюсь спортом, на здоровье никогда не жаловалась. Но где-то 3 недели назад заметила, что часто начало колоть сердце, сначала думала, что из-за интенсивного графика занятий, а вскоре на обычной прогулке так закололо, что я решила не медлить и записаться на консультацию к кардиологу. Врач назначил мне полное обследование сердечно-сосудистой системы. Дождавшись результатов, прописал курс лечения. После пройденного лечения я могу дальше заниматься спортом. Большое спасибо!
Київ вул. Володимира Винниченка, 4
м.Золотые ворота 19 9 м.Университет 24 10 м.Площадь Независимости 31 15
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Консультація кардіолога 880
  • Консультація кардіолога англійською мовою 1 400
  • Повторна консультація кардіолога 780
  • Повторна консультація кардіолога англійською мовою 1 300
  • Онлайн консультація кардіолога 780
Дитина
Київ вул. Олеся Гончара, 59
м.Университет 14 6 м.Золотые ворота 14 6 м.Площадь Независимости 28 13
Медичний центр "Дитина" створений в 1996 році, надає всебічну медичну допомогу, спеціалізується в області педіатрії.
Працює з
Пн: 09:00-19:00 Вт: 09:00-19:00 Ср: 10:00-16:00 Чт: 09:00-19:00 Пт: 10:00-16:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 10:00-16:00
6,1
Київ вул. Велика Житомирская, 14
м.Площадь Независимости 12 6 м.Почтовая площадь 17 7
Медичний центр "Якість життя" — це сучасна клініка, що спеціалізується на гастроентерології, дитячої гастроентерології та гельмінтології. Основна перевага установи — оновлене обладнання, точні реактиви та європейські стандарти лікування.
  • Консультація кардіолога 450