Сторінка 2. Пластика вуздечки язика в Києві (відкриті по нед. клініки)

Знайдено 49 клінік

Сб Нед Цілодобово
Герман
Це найкращий лікар, за весь час мого спілкування з гінекологами. Цього лікарю, та людині з великої літери, я можу довірити і тіло, і душу. Побільше б таких високопрофесійних лікарів. Консультуюся та лікуюся лише у неї. Щиро вдячна!
Ринат
Прийом тривав цілу годину, лікар ретельно вивчила всі мої аналізи, УЗД, після чого дуже докладно описала ситуацію. Такого докладного пояснення мені ще ніхто не робив. Лікар викликає прихильність до себе і підносить інформацію з позитивної сторони, що для мене дуже важливо.
София Н.
Я була вперше у неї. Мені дуже сподобався лікар, вона дуже уважна, професіонал, надала дуже гарну консультацію. Розробила детальну схему лікування, в розмові вона використовувала доступну для розуміння лексику. Величезне спасибі.
inna
Дуже уважний, дуже добрий лікар! Консультує в повному обсязі. Дуже хороший фахівець, якого ще варто пошукати. Спеціалізується не лише в свої галузі, а й може проконсультувати по суміжних спеціальностях! По справжньому компетентний лікар.
Сеть клиник "Медиком"
5,3
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь 25 4 м.Почайна 32 11 м.Минская 33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі «Медіком», пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей, медогляди на різних етапах життя дитини, фізіотерапевтичні процедури, ультразвукові дослідження.
5,2
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Палац Україна 6 2 м.Печерська 16 6 м.Звіринецька 21 10
Київ вул. Закревського, 12
м.Черниговская 60 7 м.Лесная 60 14
Спеціалізований медичний центр "Дент Юніверсал" надає стоматологічну допомогу пацієнтам протягом вже більше десятка років.
Київ вул. Євгена Коновальця, 44 Б (пов. 4)
м.Печерская 5 2 м.Зверинецкая 17 6
Центр стоматології та естетики «Дантист & Ко» спеціалізується в області діагностики та лікування захворювань зубів і ясен, відновлює сліпучу посмішку. У центрі працюють кваліфіковані стоматологи вищої та другої категорії, які володіють інноваційними технологіями, які застосовують у роботі сучасні та безпечні матеріали.
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Минская 10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга і травматолога.
  • Корекція короткої вуздечки язика у немовля 800
Професійна стоматологічна клініка «Дент 32» заснована в 2000 році. Персонал клініки має багатий досвід роботи і постійно вдосконалює свої навички. Обслуговування пацієнтів ведеться із застосуванням сучасного стоматологічного обладнання та сертифікованих матеріалів, вироблених в Ізраїлі, США, Німеччині, Швейцарії.
Багатопрофільний медичний центр "Медіса" почав свою роботу в 1991 році. Серед основних профілів установи — стоматологія, гомеопатія і косметологія.
Спеціалізована клініка "Family dent" (Фемілі дент) - це центр стоматології, основним вектором діяльності якого є безболісне лікування зубів. Фахівці клініки використовують у своїй практиці тільки новітні та якісні матеріали.
Добробут
Київ вул. Драгоманова, 21а
м.Позняки 14 3 м.Харьковская 18 5
З 2011 року веде прийом пацієнтів «Дитяча клініка на Лівому березі», що входить в мережу медичних закладів «Добробут». Прийом дітей і підлітків ведеться за 20 напрямками, що включає як звичні (педіатрія, неврологія, отоларингологія, стоматологія, офтальмологія, ендокринологія, хірургія, алергологія, гастроентерологія, дерматологія, гінекологія, урологія, фізіотерапія, ортопедія і травматологія), так і специфічні (логопедія, імунологія, кардіоревматологія, психологія, лікувальна фізкультура).
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Медичний центр "Веста" спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для пацієнтів всіх вікових категорій. В установі ведуть прийом андрологи, терапевти, дерматологи, гінекологи, неврологи, офтальмологи, хірурги, педіатри та інші фахівці.