Сторінка 4. Клініки в Києві (Печерський район)

Знайдено 153 клініки

Тетяна Подворна
Звернулась до Адамчука Олега Анатолійовича з приводу гнійної трофічної виразки у літньої нетранспортабельної пацієнтки. Лікар виїхав додому. Був дуже уважним, одразу викликав довіру, врахував всі побажання пацієнтки. Надав професійну допомогу, дав дуже корисні подальші поради. Коли виникали питання надалі, консультував по телефону. Ми дуже вдячні Олегу Анатолійовичу за його людяність та професіоналізм! Страшенно радує, що в Україні, поруч з нами є такі лікарі!
Алла
Оксентюк в рекомендациях не нуждается, я в этом уверена. К ней пациентов всегда по записи полно, так что если попадете на прием, то вы везунчик. Считайте, что ваша проблема будет точно устранена.
Татьяна Григорьевна знающий, внимательный окулист с большим практическим опытом. Мне одного визита хватило, чтобы убедиться в компетентности и высокой квалификации Оксентюк.
Наташа
Была у Оксентюк один раз с дочерью. Приятная женщина, к ребенку хорошо относится, бережено и аккуратно выполняет осмотр. Нам легко поставила диагноз и хорошее лечение прописала. Опытный и внимательный офтальмолог, мы довольны остались.
в клініці 1 лікар
Київ Печерський узвіз, 19 (Інститут гомеопатії "Протос", 1 поверх, кабінет "Офтальмолог, Гомеопат")
м.Кловская 9 1 м.Арсенальная 25 8 м.Дворец спорта 23 11
Приватний кабінет доктора Т. Оксентюк «ДокторОк» спеціалізується на ефективних методах лікування і профілактики офтальмологічних захворювань, контактної корекції. При проведенні лікування застосовується і метод гомеопатії.
  • Діагностика зору у дорослих та дітей 205
  • Перевірка зору у дітей 205
  • Підбір окулярів для зору для дітей і дорослих 300
  • Підбір лінз для дітей та дорослих 205
  • Консультація офтальмолога (огляд, збір скарг, діагностика, рекомендації, за потреби підбір окулярів або лінз) 850
Київ вул. Верхня, 5
м.Зверинецкая 16 5 м.Печерская 17 7 м.Лыбедская 31 10
Приватний кабінет доктора Адамчука О.А. спеціалізується в області хірургії, неврології, вертебрології, дерматології. Прийом веде лікар вищої категорії кваліфікації.
  • Консультація хірурга 800
  • Розтин гнійних утворень (абсцес, фурункул, карбункул) от 400
  • Операція з приводу врослого нігтя (без зняття нігтьової пластинки з пластикою валика) 700
  • Операції з приводу новоутворень підшкірно-жирової клітковини, шкіри (атероми, ліпоми, невуси, папіломи, гігроми) от 1 500
  • Паравертебрально (невральна) блокада 200
Київ вул. Болсуновських, 13-15
м.Зверинецкая 10 2 м.Печерская 22 4
Клініка естетичної медицини та пластичної хірургії "Vidnova" в Києві пропонує консультації досвідчених фахівців в області краси. Прийом ведуть спеціалісти вищої кваліфікаційної категорії.
Київ бул. Лесі Українки 26 Б, оф. 645
м.Печерская м.Дворец Украина м.Лыбедская
Клініка хрономедицини Резонанс є сучасним центром, фахівці якого займаються вивченням впливу часового фактора у терапевтичній практиці. Його використання дає можливість підвищити ефективність лікарських препаратів у 1000 разів, при цьому не тільки запобігти появі побічних ефектів, а й значно знизити ризик розвитку ускладнень.
  • Лікування бронхіальної астми методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 1 800
  • Лікування хронічного обструктивного бронхіту та органів дихання методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 1 800
  • Дистанційне лікування хронічного обструктивного бронхіту та органів дихання методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 1 200
  • Лікування ішемічної хвороби серця методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 3 200
  • Дистанційне лікування ішемічної хвороби серця методом резонансної хронофітотерапії, 1 міс. 2 400
в клініці 22 лікарі
Київ вул. Ковпака 17
м.Лыбедская
«Клініка ЦСМ» — це сучасна неврологічна клініка, що спеціалізується з нейрореабілітації та відновної медицини.
  • Консультація невролога дитячого (первинна) 900
  • Консультація невролога дитячого (повторна) 800
  • Консультація нефролога дитячого (первинна) 1 300
  • Консультація нефролога дитячого (повторна) 900
  • Консультація психолога для дорослого 2 800
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Саперне Поле, 3
м.Дворец Украина 12 4 м.Лыбедская 14 3 м.Печерская 15 6
iOrtho створений для того, щоб забезпечити найбільш ефективними і простими рішеннями стоматологічних проблем у дорослих і дітей. Зокрема, наша ключова експертиза — ортодонтичне лікування із застосуванням технології Invisalign. Завдяки тому, що ми отримуємо оригінальну продукцію Invisalign безпосередньо від заводу виробника «Align Technology» — у нас є ексклюзивна можливість дати кращу ціну на лікування елайнери.
  • Консультація ортодонта 500
  • Введення зубного імпланта Straumann (Switzerland) 40 660
  • Розробка плану лікування ClinCheck 12 840
  • Металеві брекети 15 000
  • Самолігуючі естетичні брекети (на одну щелепу) 24 000
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Еспланадна 20, офіс 403
м.Дворец спорта 2 1
Сучасна офтальмологічна клініка з новітнім обладнанням та експертними лікарями. Діагностика й лікування дорослих і дітей, нейроофтальмологія, ОКТ, офтальмогенетика, друга думка та дистанційні консультації.
  • Комп’ютерна периметрія обох очей 900
  • Комп’ютерна периметрія одного ока 650
  • Огляд очного дна з широкою зіницею 450
  • ОКТ переднього відрізку ока 700
  • ОКТ сітківки обох очей 1 500
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Гусовського, 11/11
м.Печерская м.Кловская
Клініка психіатрії та наркології «Ренесанс Київ» — це сучасна клініка психіатрії у самому серці столиці, де команда психіатрів, психотерапевтів, психологів і наркологів надає комплексну допомогу при депресії, тривожних розладах, панічних атаках, залежностях, ПТСР, психосоматичних станах і кризах. Реабілітація військових. Клініка поєднує доказову медицину з індивідуальним підходом, дбаючи про психічне здоров’я, емоційний комфорт кожного пацієнта і повернення до повноцінного життя.
  • Консультація психіатра 45 хв. 2 600
  • Консультація психіатра 60 хв. 2 800
  • Онлайн консультація психіатра 45хв. (Viber, WhatsApp, Skype Telegram, Zoom) 2 600
  • Онлайн консультация психиатра 60мин. (Viber, WhatsApp, Skype Telegram, Zoom) 2 800
  • Сімейна консультація психіатра 45 хв 3 900
6,7
Київ вул. Джона Маккейна, 38 Б (оф. 21)
м.Зверинецкая 6 4 м.Печерская 15 6 м.Лыбедская 23 10
Я спеціалізуюся на змінах в собі. Якщо у вас є щось чого ви хочете позбутися, поміняти або виробити нове, наприклад думки, емоції, звички, мислення, установки і т.д., то я можу надати вам способи як це зробити. Це не просто поговорити або вислухати, це конкретні методики для змін. Я працюю з безліччю різних проблем, щоб дізнатися чи працюю я з вашою - зв'яжіться зі мною. Детальніше все описано внизу сторінки.
Київ вул. Князів Острозьких, 46/2
м.Печерская м.Кловская м.Арсенальная
У психологічному просторі, кожен клієнт відчуває себе безпечно та спокійно.
  • Онлайн консультація 2 000
  • Пакет 10+1(безкоштовно) 20 000