Лазерне видалення папілом в Києві (метро Печерська) (відкриті по нед. клініки)

6,0
Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Виктория
Сергей Алексеевич, избавил от мешков вокруг глаз! Вернул молодость и уверенность в себе! Рекомендую! Результатом очень довольна! Любуюсь собой каждый день. Спасибо доктору!
Наталия
Доктора я выбирала очень долго. В основном по работам. Хотела делать только у Андрея и по этому на первой консультации сразу договорилась об операции. В день операции мы подобрали размер имплантов. Я хотела 350 но доктор настоял что 300 будет самое оно. Операция в общем прошла хорошо, трубки никакие не ставили, единственный нюанс это то что я проснулась на операционном столе на час раньше. Мне только откапали капельницу и обезболивающее ещё не успело подействовать. Поорав мин. 2-ве от боли я опять уснула и проснулась в тот момент когда меня завозили в палату. Ничего уже не болело я улыбалась и была счастлива :) Домой попала на втрой день. Доктор на все вопросы отвечал мгновенно. На первой перевязке я поняла что доктор правильно сделал что отговорил меня от 350мл, за что ему огромное спасибо. Прошло уже два месяца, грудь выглядит идеальной. Я очень счастлива и благодарна своему доктору. Всем советую!
Савельева анна
Врач внимательный специалист супер помог
Инна
Делала лазерную эпиляцию в клинике и очень довольна как результатом, так и персоналом. Рекомендую врача - настоящий профессионал! В качестве процедур уверенна, так как знаю, что результат зависит не только от особенностей организма, но и от "настроек лазера")) Та что к Кате можно спокойно идти и быть уверенным, что результат не заставит долго ждать)
Київ вул. Князів Острозьких, 46/2
м.Печерская 9 6 м.Кловская 16 7 м.Арсенальная 21 7
Центр лазерної медицини LaserOne (ЛазерВан) спеціалізується на відновленні здоров'я, молодості і привабливості за допомогою лазерних технологій. Обладнання в центрі: лазерний апарат SYNCHRO REPLA: Y, олександритовий лазер, потужний неодимовий лазер, лазерні апарати SmartXide DOT і SmartLipo.
  • Лазерне видалення новоутворень- Папіломи: 1–3 мм діаметр (1 од.) 400
  • Лазерне видалення новоутворень- Папіломи: більше 3 мм діаметр (1 од.) 700
  • Лазерне видалення новоутворень- 10–20 папілом 3 500
  • Лазерне видалення новоутворень- 21–40 папілом 5 000

Лазерне видалення папілом в лікарнях в інших районах Києва

Київ вул. Євгена Сверстюка, 6
м.Левобережная 11 6 м.Дарница 29 6
Клініка доктора Бреннера — сучасний медичний заклад, який спеціалізується на дерматології та лазерній косметології, крім послуг з цих областей, надаються послуги масажу, трихології. Оснащена клініка новітнім обладнанням німецького та італійського виробництва: лазерна епіляція робиться на німецькому апараті MeDioStarNeXT, італійський апарат SynchroFT служить для видалення шкірних новоутворень. Також використовується новітня німецька розробка в області діагностики доклінічного стану шкіри, щоб попередити появу небезпечних патологій.
  • Лазерне видалення одиничних папілом на тілі, безкровним методом 500 350
  • Лазерне видалення множинних папілом на тілі, безкровним методом, від 10 шт. 200 от 135
  • Лазерне видалення папілом на статевих губах, крайній плоті та анальній зоні (вартість за одну одиницю) от 250
  • Лазерне видалення множинних папілом на тілі, безкровним методом, від 30 шт. 180 от 105
Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Черниговская 19 3 м.Дарница 18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне діагностичне обстеження.
  • Лазерне видалення папілом (1 утв.) от 600
Київ вул Сверстюка 11-Б , Лісний масив
м.Левобережная 8 3 м.Дарница 26 10
MyDerm на Сверстюка — це центр, що надає діагностику і лікування захворювань шкіри кожного пацієнта. Кваліфіковані дерматологи, трихолог, косметологи, мікологи і інші вузькопрофільні фахівці. Сучасна апаратура експертного класу.
  • Видалення папіломи/ангіоми (пахова обл.) 900
  • Пакет 1: Видалення папілом в зоні шиї 2 200
  • Пакет 5: Видалення папілом в зоні повік 2 600
  • Лазерне видалення СО2 папілом шия/декольте/руки/живіт(одна зона на вибір) 3 700
  • Лазерне видалення СО2 папіломи/ангіоми 1шт. (після 5) до 2 мм 300
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Лазерне видалення папілом (від 1 до 5 шт) без анестезії 1 200
  • Лазерне видалення папілом (від 6 до 10 шт) без анестезії 1 500