Фотовибілювання зубів в Києві (метро Оболонь) (відкриті по нед. клініки)

7,0
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Васелина К.
Чудовий лікар, рекомендую сходити до лікаря на чистку
Марія
Відбілювання пройшло класно, результат дуже класний. Дякую Дмитру Олеговичу за професіалізм
Валентина Комар
Проходила професійну чистку зубів у гігієніста в клініці Люмі-Дент на Оболоні. Лікар уважний і обережний, чистка пройшла комфортно, без болю. Видалив наліт і камінь, зуби стали значно чистішими.
Олксандр
Лікував карієс зубів та робили шинування рухомих збів верхньої щелепи. Все пройшло чудово і безболісно. Весь персонал дуже привітний та видно справжній професіоналізм. Дякую лікарю Шматалюку В.Е. та клініці люмі-дент. Однозначно при потребі буду звертатись ще!
Мережа клінік Люмі-Дент
Акції
Київ просп. Володимира Івасюка, 24-А
м.Минская 13 15 м.Оболонь 25 20
Стоматологічна клініка «Люмі-Дент» на Оболоні надає широкий спектр високоякісних стоматологічних послуг. Досвідчені фахівці клінік проводять лікування зубів та ясен виключно із застосуванням якісних стоматологічних матеріалів та за допомогою новітнього обладнання провідних світових виробників. Запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію в мережу стоматологічних клінік «Люмі-Дент». Приймають лікарі: Биланенко Дмитрий Игоревич, Дульнев Кирилл Вячеславович, Гразион Марьяна Васильевна
Астра Дент
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г
м.Минская 23 4 м.Оболонь 18 3
Спеціалізована клініка Astra Dent (Астра Дент) забезпечує комплексні стоматологічні послуги. Лікарі установи систематично проходять стажування за кордоном.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 10 А (корп. 3)
м.Оболонь 19 5 м.Минская 27 6 м.Почайна 34 10
Спеціалізована клініка "Стоматологія від А до Я" надає комплексну допомогу при проблемах з зубами. Пріоритети приватного установи — новітнє обладнання та методики.
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь 27 6 м.Почайна 47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.