Лазерне видалення родимок в Києві (метро Нивки)

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматологи біля зуп. метро Нивки
Видалення однієї бородавки, кератоми (за 1елемент) 500 грн
Знайдена 1 клініка

Сб
Ярик
Даю найкращі рекомендації! Я просто у захваті. Довго шукала такого лікаря, який би мені настільки детально, доступно і професійно все пояснив, та призначив лікування. Я давно рекомендую цього чудового спеціаліста усім знайомим.
Alina
Дуже хороший та грамотний фахівець. Я була у багатьох спеціалістів до Олександри Олександрівни, так що можу відрізнити хорошого лікаря від шарлатана. Ця людина з величезним практичним досвідом у своїй справі. Звертайтеся, не пожалкуєте!
Мирослава
Видно, що хороший, професійний лікар. Видно, що досвідчений та знає свою справу. До цього, я відвідував багато фахівців, але жоден з них не вирішив мою проблему. Лікар пообіцяв, що вирішить мою проблему і це дає надію. Буду продовжувати у нього лікування.
Роман
Лікар дуже уважний, ввічливий та інтелігентний. Вдумливо задає питання, намагається глибоко вивчити питання. Лікар з глибокими знаннями, і це відчувається. Я задоволений його підходом. Враження про нього хороше. Лікування допомогло.
Київ вул. Н. Василенко, 7
м.Берестейская 17 5 м.Нивки 27 6 м.Шулявская 31 8
Спеціалізований діагностичний медичний центр "Уро-про" спрямовує діяльність на обстеження і виявлення різних захворювань за допомогою високоточного обладнання. Лікарі "Уро-про" працюють за європейськими стандартами, регулярно підвищуючи кваліфікацію, співпрацюють із зарубіжними партнерами. Клієнтам діагностичного центру "Уро-про" доступні послуги:
  • Видалення однієї бородавки, кератоми (за 1елемент) 500
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00

Лазерне видалення родимок в лікарнях в інших районах Києва

6,1
Київ вул. Вадима Гетьмана, 3 , Шулявка
м.Шулявская 7 15 м.Дорогожичи 33 18
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія «Інститут клінічної медицини». Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна діагностика (електрокардіографія), фолікулометрія.
6,7
Київ вул. Князів Острозьких (Московська), 46/2
м.Печерская м.Кловская м.Арсенальная
  • Видалення поодиноких утворень (бородавки, кондиломи, папіломи) 500
  • Видалення множинних утворень (бородавки, кондиломи, папіломи) 1процедура 3 400
Київ, м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
6,1
Київ вул Сверстюка 11-Б , Лісний масив
м.Левобережная 8 3 м.Дарница 26 10
MyDerm на Сверстюка — це центр, що надає діагностику і лікування захворювань шкіри кожного пацієнта. Кваліфіковані дерматологи, трихолог, косметологи, мікологи і інші вузькопрофільні фахівці. Сучасна апаратура експертного класу.
  • Лазерне видалення родинки (невус) до 5 мм 700
  • Лазерне видалення родинки (невус) до 10 мм 900
  • Лазерне видалення родинки (невус) більше 20 мм 1 200
  • Лазерне видалення СО2 невуса (родимки) до 5 мл 900
  • Лазерне видалення СО2 родинки (невус) до 10 мм 1 400
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Лазерне видалення невуса (родимки) за 1 шт без анестезії 1 600