Сторінка 2. Мезотерапія обличчя в Києві (відкриті по сб. клініки)

6,0
Знайдено 24 клініки

Сб Нед
Надія
Тільки позитивні відгуки про клініку,персонал,лікарів,обслуговування)протягом 5 років користуюсь послугами клініки і завжди задоволена)) Тішить,що працюють тільки досвідчені лікарі) і ціни =якості послуг
Найкраща клініка лазерних технологій у Львові!
Артем
Зіштовхнувся із цією проблемою у 17 років. Підлітковий вік, прищі і так далі. Важко було психологічно через насмішки однокласників. До лікаря йти не хотів, тому мама лікувала мене самотужки. Вся дія була направлена лише на зовнішню сторону проблеми. Все продовжувало загострюватись: гноїтись, пекти. Змушений був піти до лікаря, бо терпіти було несила. Лікар сказав, що головне зараз вбити стафілокока, що сидів у мені. Саме він мене обдарував рясною висипкою. Пив антибіотики. На обличчі фурункули по-тихенько зійшли за допомогою призначеної маззі.
Ксенія
Біля шиї почав розвиватися фурункульоз. Спочатку зявилось почервоніння та затвердіння, а далі зрозуміла, що гноїться. Думала, що це звичайний прищ, тому трохи із лікуванням зволікала. Звернулась до лікаря. Той направив мене на здачу аналізу сечі. То виявився золотистий стафілокок. Якщо його не вбити, то фурункули з’являтимуться по всьому тілу. Я без вагань була готова на лікування. Лікар призначив комплексне лікування: мазь, таблетки, які посилюють імунітет, антибіотик. Невдовзі здала повторний тест. Фурункул зник разом із стафілококом.
Київ вул. Бориса Гмирі, 14 Б
м.Осокорки 15 40 м.Позняки 15 40
  • Мезотерапія обличчя AND Restart HA (імуностимуляція, зволоження) 1 800
  • Мезотерапія обличчя AND Restart Peptide (лікування акне) 2 500
  • Мезотерапія обличчя Dermaheal Dark Circle (усунення темного кола під очима) 1 700
  • Мезотерапія обличчя Dermaheal LL (зменшення об'ємів обличчя) 900
  • Мезотерапія обличчя Drmaheal Eyebag (лікування грижі під очима) 1 900
Київ вул. М. Максимовича, 3Д
р.Голосеевский
Медичний центр лазерної епіляції та косметології «Медіостар» допомагає пацієнтам у галузі дерматології та косметології.
  • Мезотерапія обличчя Jalupro 3 мл 4 000
  • Мезотерапія обличчя Jalupro HMW 2,5 мл 5 500
  • Мезотерапія обличчя Rejuran Healer 2 мл 6 400
Київ вул. Еспланадна, 32 В
м.Дворец спорта 3 1 м.Олимпийская 9 7
Центр здоров'я і краси "У Студія" спеціалізується в області косметології, відновлення загального здоров'я.
Київ вул. Січових Стрільців 44
м.Площадь Независимости 37 9 м.Лукьяновская 21 6
Аура – ​​це прогресивна клініка пластичної, лазерної хірургії та дерматокосметології з 10-річним успішним досвідом роботи з клієнтами. У нашому арсеналі є єдиний в Україні апарат VASER для ультразвукової ліпосакції. У клініці працює високопрофесійна команда фахівців – пластичних хірургів, анестезіологів, гінекологів, дерматологів, косметологів, професіоналів у корекції недоліків тіла та покращення зовнішності людини.
4,3
Медичний косметологічний центр «Інтегра» створений в 2004 році, надає медичну допомогу, спрямовану на підтримку краси і молодості.
3,7
Київ вул. Академіка Єфремова, 23
м.Академгородок 17 6 м.Житомирская 30 4
Центр «Redline» спеціалізується на естетичній медицині та лікувальної косметології. Клініка об'єднує першокласних фахівців в області б'юті-послуг. Для роботи використовуються тільки високоякісні косметичні засоби світових брендів.
3,7
Київ м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
Медичний центр «Мед Імпульс» — це лікувально-діагностичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту професійного рівня за доступними цінами. Ми використовуємо в нашій роботі новітнє обладнання, що дозволяє нам гарантувати високу ефективність діагностики та лікування.
3,0
Київ вул. Шепелева, 5
м.Политехнический институт 60 36 м.Шулявская 60 35
Клініка лазерної та клітинної медицини на Шепелева Кулейсер Клінік (Coolaser Clinic) — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на естетичній косметології. Основні напрямки роботи клініки: пластична хірургія, лазерна хірургія, косметологічні процедури та масаж.
8,3
Київ пр-т Степана Бандери, 17/1 , Петрівка
м.Почайна 9 4 м.Оболонь 22 3
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
  • Мезотерапія для обличчя NCTF 135 filorga. Флакон 5 мл 4 800
  • Мезотерапія обличчя MeLineID (INNOІспанія) 2 мл 3 000
  • Мезотерапія обличчя NCTF 135 Fillmed (Filorga) 2 мл 3 800
  • Мезотерапія обличчя NCTF 135 Fillmed (Filorga) 3 мл 5 100
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Ипподром 7 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст, рефлексотерапевт, акушер-гінеколог, лікар УЗД.
  • Мезотерапія обличчя 1 200
  • Мезотерапія обличчя та шиї 1 600