Сторінка 4. Клініки в Києві (метро Либідська) (відкриті по сб. клініки)

4,0
Знайдено 35 клінік

Сб Нед
Алла Михайловна
Очень вежливый у вас лаборант, в то воскресенье делал мне анализ азот мочевины. Быстро, с особой внимательностью, ко мне так давно никто не относился. спасибо вашему кабинету забора анализов за таких лаборантов.
Олег Иванович
Я очень придирчивый, особенно если дело касается одноразовых расходных материалов. В вашем кабинете меня все устроило. Все стерильно. Мед. работники хорошие, не смотря на возраст очень профессионально выполняли свои должностные обязанности.
Диана Алмазова
Делали подруге диагностику вирусных инфекций, все очень просто, быстро и не больно. Она очень боялась и переживала что что-то пройдет не так. А еще у нас очень загруженный график по работе, так что очень хорошо, что вы работаете и в воскресенье.
Мистер Х
Кабинет Гавриша М.В. полностью мне подошел с моей проблемой, о которой я бы не хотел распространяться. Скорость, качество, конфиденциальность - все, что я искал, я нашел у вас. Спасибо.
4,4
Київ б-р Дружби народів, 7
м.Лыбедская 12 5 м.Зверинецкая 16 6
Кабінет забору аналізів дерматовенеролога Гавриш Мирослава Васильовича проводить прийом пацієнтів, забір біологічного матеріалу для діагностики та досліджень. Вся діяльність ліцензована профільним міністерством. Діагностика виконується на сучасному якісному обладнанні, використовуються стерильні одноразові витратні матеріали вищої якості.
4,3
Київ вул. Кіквідзе, 11
м.Зверинецкая 9 7 м.Выдубичи 24 12 м.Лыбедская 28 8
Спеціалізований центр стоматології "Дент-ін" функціонує вже більше ніж 14 років. Націленість клініки — забезпечення ексклюзивного лікування.
4,3
Київ вул. Тверська, 2
м.Дворец Украина 6 7 м.Лыбедская 14 6 м.Зверинецкая 19 4
Спеціалізований центр стоматології «Формула» надає такі послуги — естетична стоматологія, лікування карієсу і зубних каналів, запалення ясен. Також в стоматології проводиться імплантація, протезування та вирівнювання зубів, а також дитяча стоматологія. Діагностика проводиться за допомогою сучасного панорамного рентген-апарату PLANMECA PROLINE XC виробництва Фінляндія. Для професійної гігієни застосовується AIR-FLOW S2.
3,7
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Клінічна, 23/25, оф. 22
м.Дворец Украина м.Лыбедская м.Олимпийская
Медичний центр V Clinic Health&Beauty — це сучасна клініка для підтримки міцного здоров'я, молодості і краси. Фахівці центру — кваліфіковані лікарі з великим досвідом роботи, вони надають послуги за такими напрямками, як алергологія, функціональна діагностика, косметологія.
3,0
в клініці 4 лікарі
Київ пр-т Лобановського, 4 В
м.Вокзальная 43 14 м.Лыбедская 78 17 м.Шулявская 65 36
Клініка цифрової стоматології SIY Dental є однією з передових стоматологій Києва за якістю наданого лікування. Високий рівень професіоналізму підтверджується наявністю багатьох нагород і сертифікатів в області зубної імплантології, ортопедії, протезуванні, хірургії, а також терапевтичної, естетичної та ортодонтичної стоматології. Дані сертифікати підтверджують професіоналізм як окремо взятого фахівця, так і всієї клініки в цілому.